Criminalul educatoarei, ucise cu bestialitate, a fost prins după 4 zile de căutări

Criminalul educatoarei, ucise prin înjunghiere în locuința ei din sectorul 2 al Bucureștiului, a fost prins de autorități, după patru zile de căutări.

16 aug. 2021, 17:04
Criminalul educatoarei, ucise cu bestialitate, a fost prins după 4 zile de căutări

Criminalul educatoarei

, care a fost ucisă într-o vilă din sectorul 2 din București, a fost prins de oamenii legii, după patru zile de căutări. La prinderea criminalului au fost folosite focuri de armă. Bărbatul va fi reținut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Soţul femeii ucise, presupusul criminal în acest dosar, a fost depistat în urmă cu câteva minute de oamenii legii, de procurorii Parchetului De Pe Lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu ofiţerii Serviciului Omoruri, cei care i-au refăcut traseul, au vizionat camerele de supraveghere şi au muncit la foc automat. Se va merge din moment în moment cu el către Poliţia Capitalei pentru audieri, iar mai apoi se va veni cu bărbatul de 44 de ani, aici, acasă pentru reconstituire, pentru că aşa spune procedura (…) Bărbatul va fi reţinut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acuzaţie de omor, riscă să îşi petreacă aproape tot restul vieţii în spatele gratiilor”, notează Antena3.

„La data de 12 august, în jurul orei 14,00, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un imobil din Sectorul 2 a fost găsită o femeie decedată, care prezenta mai multe răni la nivelul corpului. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi au fost audiate mai multe persoane”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Fratele educatoarei ucise, detalii cutremurătoare despre teroarea îndurată de femeie: „De 10 ani are interdicții, denunții. E avocat și diavol”

Fratele educatoarei

de 48 de ani, ucisă în propria locuință din sectorul 2 al Bucureștiului, a făcut primele declarații despre teroarea pe care a îndurat-o timp de 10 ani din cauza fostului soț.

Membrul familiei a declarat îndurerat că îi este frică pentru siguranța copiilor, mai ales pentru că nu mai are încredere în autorități. Fratele femeii a afirmat că în 10 ani, s-au făcut nenumărate reclamații la Poliție însă nu a fost luată nicio măsură.

„Neputință, frică nu, pentru mine, dar pentru copii da, e în liberate un criminal, trebuie să dormim cu ușa închisă, ne este frică, nu știm ce o să facă, a omorât o femeie. De 10 ani are interdicții, denunții. Nu stiu ce sa zic de Politia Română, n-au luat nicio măsură. El nu a respectat nimic, e avocat și diavol. El poate convinge pe oricine ca vinovatii suntem noi.
Sora-mea când ne suna, o făcea când nu era el în casa, când era cu el în casa nu putea să vorbească la telefon. Are o mulțime de denunții, 10 ani de denunții.
Fetele cred ca nici nu si-au dat seama ce s-a intamplat. Odată ce propria fată merge la Poliție sa facă denunție, îi e teamă de el. Le este teamă de tatăl lor, trebuie să le fie teamă, e un criminal în libertate.”