Bărbat ucis sub ochii familiei după ce a ținut deschisă ușa de la lift pentru un grup de femei: „Îl omori pentru așa ceva?”

Un bărbat a fost împușcat chiar de față cu familia lui în urma unei confruntări iscate într-un lift, conform poliției din Michigan, SUA.

07 dec. 2022, 15:24
Bărbat ucis sub ochii familiei după ce a ținut deschisă ușa de la lift pentru un grup de femei: „Îl omori pentru așa ceva?”
Bărbat ucis pentru că a încercat să fie un gentleman

Ariel HArris, un bărbat de 29 de ani din SUA, a lăsat în urmă doi copii, după ce a fost ucis la o petrecere pe 27 noiembrie în urma unei dispute legate de oprirea unui lift pentru ca un grup de femei să poată intra înaintea altui bărbat. Suspectul a fost identificat drept Gayelon Spencer, potrivit digi24.ro.

Citește și: Crima care a șocat Spania! Un român a găsit o valiză în care se afla un corp fără cap la Barcelona

Harris a fost împușcat mortal de suspect în fața fratelui său și a soției.

„Fiul meu încerca doar să fie un gentleman, lăsânfu-le pe femei să intre în lift primele. Și îl omori pentru așa ceva?”, a declarat mama bărbatului.

Cameron, fratele lui Harris a declarat că polițiștii din Detroit l-au transportat de urgență pe bărbat la un spital local, unde a fost constat decesul, nemaiputându-se face nimic pentru a-i salva viața.

Investigațiile continuă, iar poliția îl caută încă pe suspect. În filmarea publicată de poliție, suspectul poate fi văzut când intră în lift cu o sticlă cu băutură.

Citește și: Un bărbat din Satu Mare a bătut-o pe fiica sa vitregă pentru că a consumat prea multă apă caldă