Crima care a șocat Spania! Un român a găsit o valiză în care se afla un corp fără cap la Barcelona

Crimă înfiorătoare în Spania! Un român a trăit șocul vieții marți de dimineață, în centrul Barcelonei, când a descoperit într-un container de gunoi o valiză, iar în interiorul ei corpul unui bărbat fără cap, mâini, picioare și organe genitale, scrie cotidianul iberic El Periodico.

01 dec. 2022, 10:51
Crima care a șocat Spania! Un român a găsit o valiză în care se afla un corp fără cap la Barcelona

Un român stabilit în Spania, a găsit valiza cu rămășițele unui cadavru, într-un container de gunoi din Barcelona. Bărbatul se afla în cartierul aglomerat Eixample, chiar în centrul orașului. Când a deschis valiza, a început să strige când a ridicat capacul.

În valiză, cadavrul era fără cap, mâini, picioare și cu organele genitale tăiate, potrivit cotidianul francez L’Idependant.

„Ajutor, prietene, ajutor!”, a strigat românul către vânzătorul unei tutungerii.

Scoase „o valiză albastră foarte grea” din interiorul unuia dintre containere, crezând că ar putea conține ceva de valoare în interior, a povestit comerciantul pentru cotidianul iberic El Periodico.

Citiți și: Câți bani face un taximetrist român în Spania! Șoferul face curse 7 zile din 7 dar și venitul este unul pe măsură! În România un CEO ia banii ăștia!

„Mi-a cerut să-l ajut să deschidă valiza, iar înăuntru era cadavrul unui bărbat”, spune tânărul, care preferă să nu dea mai multe detalii despre asta.

Românul este cunoscut în cartier ca fiind comerciant de fier și este știut faptul că verifică zilnic containerele de gunoi de pe stradă.

Șocat de ceea ce a descoperit, românul a sunat imediat la Poliție, iar agenții au închis strada și au izolat zona pentru a strânge probe care pot face lumină în acest caz.

Poliția catalană caută acum celelalte părți ale corpului, respectiv capul, brațele, picioarele și pubisul. Toate pubele de pe stradă au fost percheziționate, însă nu au fost găsite și alte rămășițe.

Testele ADN efectuate până acum exclud varianta ca trupul să fie al rugbistului britanic Levi Davies, dispărut în Barcelona la sfârșitul lunii octombrie și care de atunci nu a mai fost găsit.

Citiți și: Veste bună pentru românii stabiliți în Spania! Ar putea primi dublă cetățenie