Bărbaţi anchetaţi după ce s-au filmat în timp ce se jucau cu armele într-o maşină. Imaginile au fost transmise Live pe Facebook

Mai mulţi bărbaţi au ajuns la Poliţie după ce s-au filmat în timp ce se jucau cu armele într-o maşină, în timpul unei nunţi. Imaginile au fost transmise Live pe Facebook.

13 sept. 2021, 09:25
Bărbaţi anchetaţi după ce s-au filmat în timp ce se jucau cu armele într-o maşină. Imaginile au fost transmise Live pe Facebook

Bărbaţi anchetaţi după ce s-au filmat cu armele într-o maşină. S-a întâmplat în Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, în timpul unei nunţi.

Bărbaţi anchetaţi după ce s-au filmat cu armele într-o maşină

Polițiștii din Țăndărei s-au sesizat din oficiu, după ce pe o rețea de socializare au apărut imagini în care mai mulți bărbați mânuiesc arme într-un autoturism.

În acest caz a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Potrivit primelor verificări, armele din imaginile apărute pe Facebook fac parte din recuzita unei firme de organizări evenimente.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, că mai mulți bărbați au închiriat un bolid de lux pentru o nuntă, iar acolo erau câteva arme din plastic. S-au gândit să facă un live în care să încarce și să descarce puștile. Petrecerea le-a fost stricată de polițiștii care au văzut live-ul și i-au dus la audieri.

Citeşte şi Poliţistul din Marea Britanie care a lucrat la cazul Ţăndărei, acuzat de deţinere de imagini cu pornografie infantilă extremă

Un şofer din Ţăndărei a făcut ravagii: a lovit o poliţistă cu maşina şi a bătut un jandarm. Motivul banal de la care a pornit scandalul

Scene revoltătoare au fost surprinse în Ţăndărei,Ialomiţa. Un şofer, care a fost prins la volan fără permis, a lovit cu maşina o poliţistă şi a bătut măr un jandarm. Totul pentru că bărbatul a refuzat etilotestul. Omul a fost arestat 30 de zile pentru faptele sale.

Omul a fost surprins de forţele de ordine în timp ce gonea la volanul unui autoturism în oraşul Ţăndărei, Ialomiţa, fără a avea permis de conducere valabil pentru una dintre categorii. În timp ce era verificat de poliţişti, șoferul a demarat în trombă, şi a încercat să fugă de la fața locului. Acesta a lovit cu partea dreaptă a maşinii o polițistă aflată în filtrul rutier. Bărbatul a fost urmărit și prins în scurt timp în orașul Țăndărei, iar în momentul în care a fost scos din autoturism, a lovit cu pumnii și picioarele un jandarm care ajuta polițiștii.

Mai mult decât atât, şoferul mirosea a alcool. Forţele de orfine iausolicitat testarea cu aparatul Drager, însă bărbatul a refuzat atât etilotestul în aerul expirat, cât și prelevarea de probe biologice de sânge.

Bărbatula fost reținut pentru 24 de ore, fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele acestuia a fost dispusă măsura arestării de către Judecătoria Fetești pentru o perioadă de 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice și ultraj.

Citeşte şi Scandal între manelişti de top. Dani Mocanu, atac la Florin Salam: „Eu nu-s lăutar d-ăsta ca Salam, care-şi ia bătaie. Eu sunt jumătate lăutar, jumătate șmecher”