Scandal între manelişti de top. Dani Mocanu, atac la Florin Salam: „Eu nu-s lăutar d-ăsta ca Salam, care-şi ia bătaie. Eu sunt jumătate lăutar, jumătate șmecher”

Un nou scandal se prefigurează între doi dintre cei mai îndrăgiţi manelişti, Dani Mocanu şi Florin Salam. Totuşi, Mircea Nebunu, prieten al celor doi, susţine că între ei nu e loc de conflict, ci este "prietenie totală".

22 aug. 2021, 00:25
Scandal între manelişti de top. Dani Mocanu, atac la Florin Salam: „Eu nu-s lăutar d-ăsta ca Salam, care-şi ia bătaie. Eu sunt jumătate lăutar, jumătate șmecher”

Dani Mocanu şi Florin Salam par să nu fie în cele mai bune relaţii. Recent, Dani Mocanu a fost înregistrat de Bocioc, un interlop din Țăndărei, în timp ce îl ”vorbește de rău” pe Florin Salam. Filmuleţul a fost postat apoi pe TikTok.

Dani Mocanu, atac la Florin Salam

Între Bocioc şi Dani Mocanu a avut loc o discuţie în care Bocioc l-a acuzat pe Mocanu că i-a raportat contul de Facebook pentru că-l criticase într-un live anterior. Dani Mocanu nu a rămas dator şi i-a dat o replică lui Bocioc, în care a strecurat şi o referire la Florin Salam.

Păi tu primești raport pe Facebook și mă întrebi pe mine și îmi vorbești pe nas, vere… Ce, ești nebun? Tu crezi că eu sunt lăutar d-ăsta ca Salam, care-și ia bătaie? Interesează-te mai bine de mine, trăiască-ți copiii…”, i-a spus Dani Mocanu lui Bocioc.

Acesta din urmă a speculat momentul şi a extras din context partea în care Mocanu făcea referire la Salam, postând-o pe TikTok. Înregistrarea a devenit virală, iar în scurt timp a ajuns şi la Florin Salam.

Citeste si Dieta Biancăi Drăguşanu. Cele două alimente de care diva nu se atinge niciodată

Dani Mocanu explică neînţelegerea

În urma acestei neînţelegeri, Dani Mocanu a revenit cu un live în care să lămurească situația. El a precizat că n-are nimic cu Salam și le-a transmis tuturor ”șmecherilor de pe Facebook” că-i așteaptă la o confruntare față în față.

E la modă în România să fii șmecher și interlop pe Facebook, cum a încercat băiatul ăsta. Că s-a intervenit după aia prin niște prieteni, și-a cerut scuze, și el și tatăl lui și familia lui… Am făcut live-ul ăsta să nu creadă lumea că eu am lăsat ciocul mic în fața ăluia sau că am ceva cu Salam, că l-a băgat și pe omul ăla în discuție aiurea. Omul a tăiat filmarea, a decupat ce a vrut el, iar unde l-am luat eu puternic nu a pus.

Am auzit oameni întrebând: de când sunt lăutarii smardoi? În primul rând, eu nu sunt lăutar cap-coadă. Lăutari compleți sunt: Ștefan de la Bărbulești, Nicolae Guță, Florin Salam. Eu sunt jumătate lăutar și jumătate șmecher. Toți șmecherii din România care mă respectă, îi respect și eu la rândul meu. Dar șmecherii de pe Facebook, mă jur pe ce vreți voi că-mi dau tricoul jos de pe mine și ne batem unde vreți voi. Eu, lăutar, vă arăt că vă bat!”, a spus Dani Mocanu.

Mircea Nebunu, liderul „Clanului Sportivilor” din Berceni, dă asigurări că între cei doi nu e loc de conflicte

Situația între Dani Mocanu și Florin Salam a fost aplanată de Mircea Nebunu, liderul clanului sportivilor din Berceni, care a spus într-un live că a vorbit cu amândoi și că i-a împăcat.

Citeste si Codin Maticiuc, topul celor mai pasionale femei. Pe primul loc este Gina Pistol

M-au sunat și Dani Mocanu și Salam. Nu e nimic adevărat, n-are nimic Dani Mocanu cu Salam. Salam e number one în treaba lui, iar Dani Mocanu, la fel, își face treaba, și el e numărul 1 în ce face el. Dani Mocanu a spus că n-are nimic și nu-și permite să aibă glume cu Salam, niciodată. Salam, la fel, îl iubește pe Dani Mocanu și-l apreciază pentru ce face.

S-a pus repede pe Tik-Tok și s-a distribuit prea repede. Iar Salam s-a supărat. A fost discuția aia și băiatul ăla a înregistrat și a pus ce a vrut… fratele meu… mi-a spus că a făcut o glumă, a pus ce a vrut. S-a împăcat toată lumea, e prietenie totală”, a dat asigurări Mircea Nebunu.