Patru bărbaţi, arestaţi după ce au provocat un scandal într-un bar din Bârlad

Patru bărbaţi cu antecedente penale din Bârlad, cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, au fost arestaţi, duminică, după ce au provocat un scandal într-un club din municipiu, doi tineri ajungând în stare gravă la spital, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 16:27
Patru bărbaţi, arestaţi după ce au provocat un scandal într-un bar din Bârlad

Potrivit poliţiştilor vasluieni, scandalul a izbucnit după ce unul dintre cei patru bărbaţi a jignit-o pe ospătăriţa care îi servea pe motiv că aceasta a refuzat să le mai aducă băuturi alcoolice, întrucât nu plătiseră ceea ce consumaseră până atunci.

Astfel, DJ-ul localului a intervenit pentru aplanarea conflictului, însă a fost lovit de tânărul care o jignise pe ospătăriţă.

„Conflictul a degenerat după ce alţi doi tineri aflaţi în bar au intervenit şi ei în apărarea ospătăriţei şi a DJ-ului, agresorul fiind ajutat de prietenii cu care se afla la masă. Toţi cei trei tineri au fost loviţi cu pumnii şi picioarele, precum şi cu bucăţi de lemne desprinse de la o balustradă din incinta localului. După terminarea conflictului, agresorii au părăsit barul, fiind ulterior identificaţi şi reţinuţi de poliţişti. În ceea ce-i priveşte pe tinerii agresaţi, doi dintre ei au fost transportaţi la spital cu lovituri în special la cap”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Reţinuţi, iniţial, de poliţişti pentru 24 de ore, cei patru agresori, cunoscuţi cu antecedente penale pentru furt şi tâlhărie, au fost prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Bârlad au emis pe numele celor patru tineri mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În funcţie de numărul zilelor de spitalizare, agresorii vor fi acuzaţi şi de vătămare corporală.


loading...