Bărbaţii, în DELIR. P!NK a pozat GOALĂ, iar scopul este cât se poate de NOBIL – FOTO

P!NK este una dintre cele mai apreciate artiste şi a decis să pozeze goală, însă nu pentru a primi bani grei de la vreo publicaţie de profil, ci pentru un scop nobil.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 17:32

P!NK a acceptat să renunţe la haine pentru o campanie a PeTA, asociaţie ce luptă pentru drepturile animalelor. Vedeta a pozat nud, iar imaginea cu mesajul „Mai bine goală, decât să port blană” va apărea pe panourile publicitare ale PeTA.

P!NK şi-a motivat alegerea astfel: „Animalele sunt cele mai pure spirite din lume. Nu îşi falsifică sentimentele şi sunt cele mai loiale creaturi de pe Pământ. Mi-ar plăcea să spun că nu am purtat niciodată blană că pot fi mândră de mine. Din păcate, am trecut printr-o fază de egoism şi am purtat blană în câteva rînduri. Dar m-am deşteptat şi acum pot să boicotez complet blana. Aş vrea ca toată lumea să fie forţată să afle despre ororile la care sunt supuse animalele pentru a satisface trendurile din modă. Sper ca aceia care poartă blănuri să fie muşcaţi de fund de animalele pe care le poartă pe umeri”, spune P!NK.