Bărbaţii mint: Nu le plac femeile naturale. Ce tipuri de machiaj preferă

Mulţi bărbaţi susţin că preferă femeile naturale, fără machiaj, dar majoritatea reprezentantele sexului frumos ştiu că mici retuşuri nu strică, iar după o anumită vârstă, sunt chiar de nelipsit pentru a rămâne atrăgătoare pentru parteneri.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 08:31
Bărbaţii mint: Nu le plac femeile naturale. Ce tipuri de machiaj preferă

Un studiu efectuat in Marea Britanie arata ca exista femei trecute de varsta de 35 de ani care se trezesc mai devreme decat partenerii lor doar ca sa prinda 10 minute pentru a se machia un pic, pentru a sterge fie urmele pernei, fie ale timpului. Exista si femei care se culca machiate pentru ca iubitii lor sa nu le vada adevaratul chip incercat de trecerea anilor.

In fata unor asemenea adevaruri si traind mereu cu mitul ca barbatii prefera femeile naturale, Annabel Venning din Marea Britanie a decis sa faca un experiment. Ea a cooptat un make-up artist profesionist si l-a rugat sa-i efectueze mai multe tipuri de machiaj, de la nud, la look de vampa, di apoi si-a pus la incercare sotul alaturi de care este de mai bine de 13 ani, intrebandu-l cat de atragatoare o gaseste.

Look-ul natural

Make-up artistul a machiat-o pe Annabel, in varsta de 39 de ani, intr-un stil natural, doar mascandu-i unele defecte si accentuandu-i atuurile. Intrebat ce parere are despre aspectul lui Annabel, sotul ei – Guy – a spus ca nu crede ca sotia lui are nevoie de mai mult machiaj si ca, pe o scara de la 1 la 5 (1 fiind minimum, 5 maximum), consideră ca se încadrează la nivelul 3 de atractivitate.

Continuarea pe Lyla.ro.