Bărbatul acuzat că şi-a omorât familia, arestat preventiv. Declaraţiile şocante ale monstrului din Argeş: „Aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara”

Bărbatul din Bascov, acuzat că şi-a omorât familia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta le-a dezvăluit judecătorilor că seara luase jumătate dintr-o pastilă şi că nu era perfect conştient de ceea ce făcea.

10 aug. 2022, 16:50
Bărbatul acuzat că şi-a omorât familia, arestat preventiv. Declaraţiile şocante ale monstrului din Argeş: „Aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara”

Bărbatul acuzat că şi-a omorât familia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a făcut declaraţii şocante în faţa judecătorilor.

Bărbatul acuzat că şi-a omorât familia, arestat preventiv. Noi detalii despre crima care a şocat o ţară întreagă

Citeşte şi Masacru într-o casă din judeţul Argeş. Un bărbat şi-a ucis părinţii, fratele, sora şi nepoţica de doar 5 ani

Bărbatul acuzat că şi-a ucis cu sânge rece familia le-a spus judecătorilor că a avut discernământ diminuat în momentul în care a comis crima care a şocat întreaga ţară.

„Am avut discernământ diminuat, nu mi-am dat seama perfect, aveam tot felul de frici, am luat jumatate de pastila seara”, a declarat principalul suspect al crimei din Argeş, potrivit Antena 3.

Acesta a fost de acord cu decizia judecătorilor, precizând că nu va face recurs.

„Sunt de acord pentru că nu am unde să mă duc!”, a spus bărbatul, care şi-a ucis familia cu un ciocan şi mai multe pietre.

Imaginile de la locul crimei i-a şocat chiar şi pe anchetatorii cu zeci de ani de experienţă. Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul în vârstă de 52 de ani şi-a omorât în toiul nopţii părinţii şi fratele, după care, dimineaţă, a mers acasă la sora sa.

Acesta e cunoscut ca fiind un om cu afecțiuni psihice.

„Era nervos pentru că era ținut ca prostul în casă, era luat drept prost de toată familia. Dimineață a avut un moment de furie și, cu un ciocan și mai multe pietre, i-a atacat pe rând pe toți din familie. Cele mai multe lovituri sunt în zona capului, în partea din spate, ceea ce sugerează faptul că și-a luat victimele prin surprindere. Nu știu ce a avut cu nepoata, dar dacă erau 7, 10 în casă, pe toți îi omora. Rămâne să vedem ce reiese în urma cercetării la fața locului pentru că nu poți pune bază foarte mult pe ce spune el. Trebuie adunate probe, văzut urmele de sânge, locul în care a fost găsită fiecare victimă. Se va reface toată scena crimei, iar suspectul va fi dus la o expertiză psihiatrică”, au declarat niște surse apropiate familiei ucise.

Oamenii legii au fost anunțați de această tragedie de tatăl fetiței ucise, singurul rămas în viață.

„În ziua de 9 august a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din comuna Bascov, ar fi găsit, când s-a întors la domiciliu, cinci membri ai familiei sale (soţia, copilul, cei doi socri şi un cumnat), decedaţi, înjunghiaţi. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov, poliţiştii de investigaţii criminale şi luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, care au constatat că cele sesizate se confirmă”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Citeşte şi Ce spune psihologul criminalist despre masacrul din Argeş: „N-ai cum să lași un om, care e o bombă cu ceas, să umble singur”