Masacru într-o casă din judeţul Argeş. Un bărbat şi-a ucis părinţii, fratele, sora şi nepoţica de doar 5 ani

Un bărbat din judeţul Argeş și-a ucis părinții, fratele, sora și nepoțica de doar 5 anișori cu mai multe lovituri de cuțit. Cel care a făcut descoperirea șocantă este chiar tatăl fetiței.

09 aug. 2022, 19:08
Masacru într-o casă din judeţul Argeş. Un bărbat şi-a ucis părinţii, fratele, sora şi nepoţica de doar 5 ani

Masacru într-o casă din judeţul Argeş. Cinci persoane au fost ucise cu sânge rece de un bărbat în vârstă de 53 de ani. Potrivit primelor informaţii, acesta are probleme psihice.

Masacru într-o casă din Argeş. O familie întreagă a fost măcelărită de un bărbat bolnav psihic

UPDATE: „Bărbatul a fost găsit într-o pădure din apropiere, din spatele casei. Nu a fost agresiv….nu a reușit sa explice prea bine. Prezenta rani superficiale, se pare ca încerca sa isi fac rău.Nu ştim dacă a vrut sau nu să se sinucidă. Nu va pot spune ce a fost in mintea lui.

Nu este vorba de plagi prin înjunghiere, este vorba de un alt corp, sunt lucruri care se vor detalia pe parcurs. Locuia in aceeași curte cu victimele de mai multi ani. Este o persoana cunoscuta cu afectiuni psihice.

Nici eu si nici colegii din Poliție nu ne-am mai confruntat in ultima perioada cu aşa ceva”, a declarat procurorul care se ocupă de crima din Argeş.

Citeşte şi Crimă şocantă în Iaşi. Tânăr de 30 de ani, acuzat că şi-a ucis soţia pentru că nu câștiga destul la videochat

Tragedia care a şocat o ţară întreagă s-a petrecut, marţi, în localitatea Bascov de lângă Piteşti. Bărbatul în vârstă de 53 de ani şi-a ucis părinţii, fratele, sora şi nepoţica în vârstă de doar cinci ani. Descoperire socanta a fost făcută de tatăl micuţei, care este medic la Spitalul Militar. Acesta a sunat imediat la 112.

„IPJ Argeş a fost sesizat, prin apel la 112, de către un bărbat, despre faptul că în momentul când s-a întors la domiciliu şi-a găsit soţia, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socrii şi un cumnat morţi.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, cele cinci victime fiind decedate şi având mai multe răni produse prin înjunghiere.

Totodată, din cercetările efectuate s-a stabilit că în imobilul respectiv mai locuia şi fratele soţiei, acesta fiind cunoscut cu afecţiuni psihice.

Imediat după sesizare, suspectul principal a fost găsit de către poliţişti, urmând a se stabili împrejurările producerii evenimentului.

Politistii au luat primele masuri, iar la scurt timp, au identificat persoana banuita de comiterea faptei, un barbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice. Barbatul se afla in custodia politistilor, iar cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe langa Tribunalul Arges”,  transmit reprezentantii IPJ Arges.

Bărbatul care şi-a ucis familia le-a mărturisit poliţiştilor că şi-a premeditat crima. Acesta şi-ar fi legat victimele înainte să le ucidă cu sânge rece. Imediat după ce a comis teribila faptă, bărbatul a fugit în pădure, acolo unde a încercat să se sinucidă. Oamenii legii l-au găsit la scurt timp cu o plagă înjunghiată superficială, în zona gâtului.

Bărbatul era de profesie taximetrist.

Citeşte şi Crimă îngrozitoare în centrul orașului Iași. Un bărbat a fost găsit mort, pe trotuar