Bărbatul acuzat de impostură la ceremonia dedicată lui Mandela susţine că suferă de schizofrenie VIDEO

Publicat: Joi, 12 Decembrie 2013 12:30 // Actualizat: Joi, 12 Decembrie 2013 13:02 // Sursa: romaniatv.net

Bărbatul acuzat că a interpretat în mod "fals", în limbajul semnelor, ceremonia organizată marţi în memoria lui Nelson Mandela, susţine că este bolnav de schizofrenie, relatează cotidianul sud-african The Star, în ediţia electronică de joi, potrivit Mediafax.

Thamsanqa Jantjie susţine că suferă de schizofrenie, din cauza căreia s-a pensionat medical în urmă cu câţiva ani şi pentru care urmează un tratament medicamentos. El nu ştie ce anume i-a provocat atacul de pe scenă, dacă a fost amploarea evenimentului sau bucuria pe care a simţit-o în ziua respectivă.

El şi-a pierdut brusc concentrarea şi a început să audă voci şi să aibă halucinaţii. În cele din urmă a mimat semne care nu aveau sens.

VEZI ŞI Nelson Mandela a MURIT. Povestea primului preşedinte de culoare sud-african

"Nu puteam face nimic. Eram singur într-o situaţie foarte periculoasă. Am încercat să mă controlez şi să nu arăt lumii ce se întâmplă. Îmi pare foarte rău", a explicat el pentru cotidian.

Jantjie a declarat că deşi trecea printr-un episod acut şi continua să aibă halucinaţii şi să audă voci, lucruri care i-au afectat capacitatea de a auzi bine şi de a interpreta ce se spune, el nu a putut pleca, aşa că a rămas pe scenă şi a continuat să interpreteze lucruri care nu aveau sens.

"Viaţa este nedreaptă. Această boală este nedreaptă. Toţi cei care nu înţeleg această boală vor crede că inventez aceste lucruri", a declarat el.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 dec 23:13
Votează email 0 email
...politici la ceremoniile de comemorare a morţii fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela, susţine însă că a avut o criză de schizofrenie şi a început să audă voci în capul său.  ...
12 dec 12:42
...că este bolnav de schizofrenie, relatează cotidianul sud-african The Star, în ediţia electronică de Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H