Bărbatul arestat de carabinieri în Italia, mărturie ŞOCANTĂ despre bătaia cu Gheorghe Dincă. Cine este Îngerul Alb VIDEO

Investigatorul Romania Tv a făcut un scurt interviu cu Nelu, bărbatul care a fost arestat de carabinieri când avea fotografiile Alexandrei și Luizei în mână. Acesta a povestit că Gheorghe Dincă era cunoscut drept proxenet în Italia. 

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 20:05
Bărbatul arestat de carabinieri în Italia, mărturie ŞOCANTĂ despre bătaia cu Gheorghe Dincă. Cine este Îngerul Alb VIDEO

În direct la România TV, bunicul Luizei a precvizat că bărbatul arestat în Italia a fost în curtea lor, la Caracal şi că familia a împărţit multe poze ale Luizei pentru a fi găsită.

Nelu: Pe Gheorghe Dincă îl cunosc din 2013 de la Bari.

ROCCO: L-ai cunoscut pe Dincă în 2013 la Bari?

NELU: Da.

ROCCO – Cu ce ocazie?

NELU: Eu călătoream, mă duceam la Sicilia. El avea fete pe stradă. Cine era cu el? Îngerul Alb. Știi cine e? Mihail Zamfir. Împreună cu el Dincă avea de 24 de fete.

ROCCO: În ce zonă?

NELU: În Bari. La periferia orașului, în zona autostrăzii. Dincă avea și el 20 de fete.

ROCCO: Dincă avea 20 de fete?

NELU: Dincă 20 și ăsta tot 20.

ROCCO – De unde ai aceste informații?

NELU: Eu când am mergeam spre Sicilia am avut un conflict cu el, m-am bătut cu el.

ROCCO: Din ce motiv v-ați certat?

NELU – Din cauza unei fete. În timp ce așteptam trenul am dat o tură și l-am văzut pe el, era cu spatele, și îi spunea unei fete „Tu ai să-mi dai niște bani. Dacă nu, te omor aici, pe loc”.  Vorbeau în română și pe română se spune „Tu, BEEP , trebuie să-mi dai banii”. Ea țipa „Ajutor!Ajutor!”. Mi-am dat seama că este româncă și i-am spus lui „Ce ai cu femeia asta de sări la ea să-i iei geanta din mână?” „Pentru ce să-ți dea ție 400 de euro?”. El a zis „Ea lucrează pentru mine. Ce te bagi tu, du-te naibii”. I-am zis „Băi vere…” și a vrut să-mi dea una mie. Și m-am tras un metru în spate și i-am dat un pumn. Când i-am dat un pumn, el a picat jos. Când s-a ridicat și-a luat cuțitul și când să-mi dea aici, în gât, pe partea asta, eu am băgat mâna. 

Citeşte şi Noi detalii bombă despre amanta lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit o cutie cu numele doamnei distinse