Noi detalii bombă despre amanta lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit o cutie cu numele doamnei distinse

Noi detalii bombă despre amanta lui Dincă. În casa groazei anchetatorii au găsit o cutie pe care era scris numele Ioana, în care se aflau mai multe bijuterii, două fragmente de lucrare dentară, dar şi o rolă de film. Femeii i s-au prelevat probe ADN, conform România TV.  

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 09:56
Noi detalii bombă despre amanta lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au găsit o cutie cu numele doamnei distinse

În casa groazei din Caracal, anchetatorii au găsit o cutie de metal înscripţionată cu numele Ioana, aceasta fiind una dintre amantele lui Gheorghe Dincă. O amantă căreia i s-au prelevat probe biologice de către anchetatori pentru a le corobora cu amprentente, dar şi cu restul probelor biologice găsite în casa lui Dincă. 

Citeşte şi: Amanta lui Gheorghe Dincă a fost în casa groazei din Caracal! Femeia a fost audiată de către anchetatori. „A descris un alt Dincă

În aceea cutie au fost găsite mai multe bijuterii, dar şi o rolă de film şi fragmente dentare. Femeia a declarat în faţa anchetatorilor faptul că Gheorghe Dincă era un romantic care îi aducea flori şi ciocolată şi îi cumpărase un inel cu diamant.

Citeşte şi: Dezvăluirile BOMBĂ ale femeilor care au lucrat în casa lui Gheorghe Dincă. „Nu e moartă nici Alexandra, nici Luiza!” VIDEO

Toate rezultatele expertizei dispuse pe această femeie au fost introduse în noul dosar disjuns pentru complicitate la omor şi trafic de persoane.

Dincă şi-a înşelat soţia timp de doi ani

Monstrul de la Caracal şi-a înşelat soţia timp de doi ani, doamna distinsă, a fost în repetate rânduri în casa groazei din Caracal, de pe strada Craiovei. Femeia a dat mai multe explicaţii în faţa anchetatorilor.

Femeia a vorbit în faţa anchetatorilor despre un alt Dincă, un bărbat atent, drăgăstos, care îi aduce des flori şi ciocolată. De fiecare dată când venea în vizită, Dincă o conducea pe femeia la etaj, într-o cameră curată.

Dincă a avut, de asemenea, statutul de amant, deoarece doamna distinsă era căsătorită. Însă, între timp a rămas văduvă şi i-a propus lui Gheorghe Dincă să divorţeze şi să oficializeze relaţia dintre ei. Monstrul din Caracal nu a fost de acord, iar relaţia dintre cei doi s-a răcit.