Bărbatul bătut de Dani Mocanu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară: „Ne așteptau pregătiți cu răngi şi săbii”

Bărbatul bătut de Dani Mocanu rupe tăcerea despre scandalul care a avut loc în benzinăria din Pitești, când artistul, fratele lui și alți indivizi au sărit la bătaie. În acest caz, poliția a deschis dosar penal pentru tentativă de omor.

25 aug. 2022, 20:59
Bărbatul bătut de Dani Mocanu rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară: „Ne așteptau pregătiți cu răngi şi săbii”
Bărbatul bătut de Dani Mocanu rupe tăcerea.

Bărbatul bătut de Dani Mocanu rupe tăcerea, iar artistul a fost acuzat de tentativă de omor. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Pitești, dar a plecat spunând că se va duce, pe cont propriu, în București. Când au ajuns la fața locului, polițiștii nu au identificat niciuna dintre persoanele implicate, dar ulterior victima s-a prezentat la o unitate medicală.

Citeşte şi: Dani Mocanu, primele declarații după decizia judecătorilor: „Se face dreptate. Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect”

Bărbatul bătut de Dani Mocanu rupe tăcerea

Ionuț Pletosu a dezvăluit că el a ajuns alături de alți trei prieteni la benzinăria respectivă pentru a purta o discuție cu Dani Mocanu și anturajul lui, cu privire la o „șicanare” verbală dintre un amic și un alt individ din acel grup. Bărbatul susține că el și amicii lui au fost luați la bătaie de cum au coborât din mașină, iar el a fost cel mai afectat.

Am mers să discutăm cu privire la o șicanare pe care am avut-o, dar pe șicanare verbală. Am ajuns acolo să discutăm, iar ei ne așteptau pregătiți cu răngi, cu săbii și tot felul de obiecte. Erau puși pe scandal. Când am coborât din mașină, au sărit direct la noi. Au lovit un priten de-al meu cu țeava. Când am văzut că totul decurge așa, m-am tras într-o parte.

Văzându-mă pe mine în margine, au venit și s-au năpustit asupra mea. Eu am sărit la Nando Mocanu, când l-am văzut cu țeava în mână, am sărit să-i iau țeava din mână, moment în care Dani Mocanu a venit și m-a lovit cu piciorul peste piciorul meu de sprijin. Cred că a avut intenția să mă trântească.”, a povestit bărbatul, potrivit Antena Stars.