Dani Mocanu, primele declarații după decizia judecătorilor: „Se face dreptate. Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect”

Instanța a decis. Dani Mocanu a fost plasat în arest la domiciliu, iar fratele lui e în arest preventiv pentru 30 de zile.

25 aug. 2022, 08:46
Dani Mocanu, primele declarații după decizia judecătorilor: „Se face dreptate. Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect”

Cei doi sunt cercetaţi pentru tentativă de omor, după ce au bătut cu bestialitate un bărbat, într-o benzinărie de la marginea orașului Pitești.

Dani Mocanu a ieșit din Tribunalul Argeș aproape de miezul nopții și a mărturisit că e mulțumit de decizia luată de instanță.

„Sunt foarte mulțumit de decizia instanței. Se face dreptate. Până la urmă, asta este. A lovit fratele meu în disperare, s-a autoapărat. Dacă se va considera că se va reține această infracțiune, s-a decis corect. Mii de mulțumiri instanței că a judecat corect”, a declarat manelistul.

Dani Mocanu a spus că e nevinovat și că fratele lui a fost cel violent. „Sunt nevinovat. A lovit fratele meu, și-a asumat omul”, a spus el.

„Eu am dat, eu trebuie să plătesc”, a afirmat tatăl manelistului.

Tatăl lui Dani Mocanu și-a așteptat fiii în fața Tribunalului și a spus că aceștia nu sunt vinovați, ci că, de fapt, cineva vrea să le facă rău.

„E vizibil ce se întâmplă în România. Oriunde merg, din două în două săptămâni se fac diferite grupuri ca să-mi facă rău la copii. Totul e programat de cineva împotriva familiei mele. Vor bani. Păi a venit la mine la poartă cineva ca să ceară bani, le-am zis să depună plângere. Sunt băieții mei, vă dați seama. Eu am fost la aeroport să-mi iau băieții și i-a oprit acolo direct. Eu vreau să am încredere în justiție să-și facă treaba bine, că au și ei familie, au copii. Să se gândească la problemele vieții la fiecare om. Că dacă faci unui om rău acela vine peste tine și peste familia ta. A fost sub control judiciar după problema din Târgu Mureș, nu avea nicio interdicție să părăsească țara, are ceva cu Târgu Mureș să nu vină în oraș. Am înțeles că ei aveau o filmare și ăștia au venit peste ei și îi provoacă. Mereu vin la mine diferite mașini care vor să facă ceva. Nu mai am încredere nici să merg pe stradă. Am fetiță, am copii și sunt disperat, faci totul pentru familia ta”, a explicat tatăl celor doi.

Dani Mocanu a fost reținut împreună cu fratele său, Nando, imediat ce au revenit în țară. După incidentul de la benzinărie, ei au părăsit România, dar la întoarcere au fost duși la audieri și acuzați de tentativă de omor. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 18 spre 19 august într-o benzinărie din Pitești.

După ce a fost bătută fără milă, victima a fost dusă de urgență la spital. Nu se știe exact de la ce a pornit conflictul.

Citește și Dani Mocanu și fratele lui, acuzați de tenativă de omor și reținuți pentru 24 de ore, după bătaia sălbatică din benzinărie

Citește și Dani Mocanu, acuzat de tentativă de omor după bătaia din benzinărie. Ce au decis procurorii