Bărbatul care a făcut scandal la conferinţa ministrului Violeta Alexandru, amendat

Bărbatul care a întrerupt conferinţa de presă susţinută, duminică, de Violeta Alexandru a fost identificat şi amendat. Acesta a început să huiduie și să țipe, cerând mărirea pensiilor și alocațiilor pentru copii.

RomaniaTV.net
06 iul. 2020, 08:28
Bărbatul care a făcut scandal la conferinţa ministrului Violeta Alexandru, amendat

„Astăzi, în jurul orei 12:00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă. La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locaţie”, relatează Poliţia Capitalei.

Ulterior bărbatul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul este cel care a intervenit în timpul conferinţei de presă susţinută de Violeta Alexandru pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. El a cerut cu vehemenţă să-i fie mărită pensia şi a ameninţat-o cu moartea pe Violeta Alexandru. De asemenea, el a avut un limbaj vulgar şi un comportament agresiv şi faţă de alte persoane care asistau la conferinţa de presă.

Citeşte şi Ministrul Muncii, atacat de pensionari la conferinţa de presă. Scandal uriaş cu Violeta Alexandru VIDEO