Bărbatul care a furat sacul cu 278.000 de lei din banii de pensii a fost prins

Un sac aparţinând Poştei Române, în care se aflau aproape 280.000 de lei, a fost furat, marţi, dintr-o maşină de transport valori oprită la Chiajna, judeţul Ilfov.

04 nov. 2022, 19:25
Bărbatul care a furat sacul cu 278.000 de lei din banii de pensii a fost prins

UPDATE: Tânărul de 20 de ani suspectat că a furat sacul din maşina Poştei afirmă că banii nu-i aparţin şi că i-a luat de la muncă. Anchetatorii nu au stabilit încă suma pe care tânărul o avea la el în momentul prinderii.

Tânărul de 20 de ani suspectat că a furat sacul din maşina Poştei le-a spus anchetatorilor că are în rucsacul pe care-l avea asupra sa ”nişte bani”.  Întrebat de unde are banii, tânărul afirmă: ”De la muncă. Am lucrat, nu mai lucrez”.
De asemenea, întrebat dacă banii sunt ai săi, suspectul răspunde: ”Nu prea”.

Polițiști orașului Chitila și cei de la Serviciul de Investigații Criminale Ilfov l-au depistat vineri seară pe poștașul fugar în localitatea Ploiești. Bărbatul, în vârstă de 20 de ani, este bănuit că a furat pe 1 noiembrie, din autoturismul Poștei Române, un sac cu 278.000 de lei.

Asupra bărbatului a fost găsit un sac cu bani, a transmis Poliția vineri seară.

Urmează să se stabilească și ce sumă se află în sacul găsit.

Bărbatul se află vineri seară în custodia polițiștilor din Chitila. El a fost condus la sediul acestei subunități de poliție pentru cercetări.

Marţi, un reprezentant al Poştei a sesizat Poliţia Ilfov că, în aceeași zi, un angajat, şofer transport valori la aceeaşi instituţie, l-a sesizat că, în timp ce se afla oprit pe strada Eroului din Chiajna, din mașina Poștei a dispărut un sac cu 278.000 lei şi care ar fi fost sustras de însoţitorul acestuia, angajat la aceeaşi instituţie.

 

Citeşte şi: EXCLUSIV Firmele private i-au stins „luminiţele” lui Nicuşor Dan. Nimeni nu a vrut să facă acte cartiabile de Crăciun cu „Grinch-ul”Capitalei