Bărbatul care a împuşcat în cap o persoană cu un pistol cu bile, prins de MASCAŢI în Constanţa

Bărbatul care a împuşcat în cap o persoană cu un pistol cu bile, în urmă cu o săptămână, pe o stradă din Constanţa, a fost prins de poliţişti. Tânărul de 19 de ani s-a opus reţinerii şi avea asupra sa un cuţit, motiv pentru care a fost nevoie de intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

RomaniaTV.net
12 sept. 2020, 20:34
Bărbatul care a împuşcat în cap o persoană cu un pistol cu bile, prins de MASCAŢI în Constanţa

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Sâmbătă, agresorul a fost depistat pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanţa.
 
„Dat fiind faptul că acesta avea asupra sa un obiect tăietor şi s-a opus reţinerii, a fost necesară intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale. Totodată, în sarcina persoanei în cauză, poliţiştii au reţinut săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, faptă comisă la data de 11 septembrie, în incinta unui imobil din municipiul Constanţa, unde acesta ar fi smuls, prin violenţă, cerceii unei femei, ca urmare a unui conflict spontan între mai  multe persoane”, se arată în comunicatul IPJ Constanţa, citat de News.ro.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Un tânăr din Constanţa a fost împuşcat în plină stradă, după un conflict cu o persoană necunoscută

Pe data de 5 septembrie, tânărul a ameninţat două persoane care se aflau pe strada Ştefan cel Mare din Constanţa. Pe una dintre acestea a rănit-o, după ce a tras cu un pistol cu bile.
 
“La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de  25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate”, au anunţat poliţiştii.