Bărbatul care a împuşcat-o pe cântăreaţa Maria Ghinea: A tras capul, altfel aş fi omorât-o VIDEO

Bărbatul care a împuşcat-o în cap pe cântăreaţa de muzică populară Maria Ghinea regretă că nu a reuşit s-o omoare. El a declarat, într-o emisiune TV, că şi-a împuşcat soţia pentru că-i fura banii, pe care-i cheltuia apoi cu amantul.

RomaniaTV.net
24 oct. 2012, 08:45
Bărbatul care a împuşcat-o pe cântăreaţa Maria Ghinea: A tras capul, altfel aş fi omorât-o VIDEO

„Am scos pistolul şi am împuşcat-o. A tras capul, că dacă nu, aş fi omorât-o. Aveam de gând să o omor”, a spus soţul Mariei Ghinea.

Nenorocirea s-a întâmplat acum 11 ani, când bărbatul şi-a împuşcat soţia în cap. Cântăreaţa de muzică populară a reuşit să supravieţuiască, dar a rămas traumatizată pe viaţă.

Soţul femeii a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Acum el a vorbit pentru prima oară despre motivele care l-au împins să-şi împuşte soţia. Femeia, spune el, l-ar fi înşelat şi i-ar fi furat banii, pe care îi cheltuia apoi cu amantul.

Maria Ghinea declara la România TV, în urmă cu jumătate de an, că soţul ei era foarte agresiv şi că-i sărea ţandăra din nimic.

„M-a bătut de la început, dar la început n-am spus nici măcar mamei mele, pentru că eu am fost cea care l-a ales”,a spus Maria Ghinea.