Bărbatul care a incendiat doi oameni ai străzii, condamnat la 22 de ani de închisoare

Bărbatul din Galaţi, care în urmă cu doi ani a incendiat doi oameni ai străzii, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, Curtea de Apel Galaţi găsindu-l vinovat de omor calificat prin cruzimi. Decizia este definitivă.

RomaniaTV.net
30 mai 2018, 12:27
Bărbatul care a incendiat doi oameni ai străzii, condamnat la 22 de ani de închisoare

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au admis recursul procurorilor şi au decis, miercuri, să majorize pedeapsa iniţială cu patru ani, astfel că Alexandru Ştefan, zis „Nazistul”, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare şi interzicerea unor drepturi, fiind găsit vinovat de omor calificat prin cruzimi.

Decizia Curţii de Apel Galaţi este definitivă.

„Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi. Desfiinţează în parte sentinţa penală 638 din 26.10.2017 pronunţată de Tribunalul Galaţi şi în rejudecare. Majorează de la 18 ani închisoare la 22 de ani închisoare pedeapsa principală aplicată inculpatului Alexandru Ştefan pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, se arată în sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Galaţi, potrivit Mediafax.

Ştefan Alexandru este fiul unui reputat medic din Galaţi, fost director de spital, iar în noaptea de 20 spre 21 octombrie 2016, în jurul orei 3.00, el a incendiat doi oameni ai străzii, care dormeau lângă un bloc.

Una dintre victime a suferit arsuri pe trei sferturi din suprafaţa corpului, cealaltă pe circa 40%, iar ambele persoane au murit la spital.

Alexandru Ştefan a fost arestat cinci zile mai târziu şi şi-a recunoscut faptele.