Bărbatul care a încercat să o înjunghie pe Prinţesa Anne a Marii Britanii a fost arestat. Motivul agresorului

James Ballinge, cel care a intrat ilegal pe proprietatea prințesei Anne, a fost arestat de către gărzile de corp ale acesteia. Bărbatul a vrut o înjunghie pentru că aceasta „îi controlează mintea cu ajutorul sateliţilor”.

RomaniaTV.net
21 iun. 2020, 11:23
Bărbatul care a încercat să o înjunghie pe Prinţesa Anne a Marii Britanii a fost arestat. Motivul agresorului

James Ballinger ameninţa de câteva luni că o va înjunghia pe sora prinţului Charles, prinţesa Anne, şi pe oricine îl va împiedica să facă acest lucru. Bărbatul a fost arestat în cele din urmă de gărzile regale, după ce a intrat ilegal pe proprietatea prințesei.

Citește și: Regina Elisabeta a Angliei a participat la primul apel video pe Zoom cu ocazia Zilei Îngrijitorilor

În instanţă, acuzatul a declarat că prinţesa „îi mişcă sateliţii care îi spun ce să facă, fapt care îi afectează sănătatea”.

Ballinger este o persoană cu tulburări psihice și a primit 12 luni de muncă în folosul comunităţii, dar și ordinul de a-şi rezolva problemele medicale. 

În urmă cu 38 de ani, un bărbat pe nume Michael Fagan a intrat ilegal în palatul Buckingham şi a reuşit să ajungă până în dormitorul reginei. Elizabeth a II-a şi-a păstrat sângele rece şi l-a ţinut de vorbă pe bărbat, care a stat la un capăt al patului acesteia, până ce un majordom şi un poliţist i-au venit în ajutor.


loading...