Bărbatul care a mâncat doar carne de pui timp de 200 de zile. Ce descoperire a făcut: „Într-o zi am decis să dau startul”

Bărbatul care a mâncat doar carne de pui timp de 200 de zile. Chiar dacă pentru unii ar părea absurd acest lucru, un tânăr de 26 de ani, din Marea Britanie, a reuşit să consume doar acest aliment şi a dezvăluit ce descoperire a făcut.

28 mart. 2022, 14:48
Bărbatul care a mâncat doar carne de pui timp de 200 de zile. Ce descoperire a făcut: „Într-o zi am decis să dau startul”
Bărbatul care a mâncat doar carne de pui timp de 200 de zile

Bărbatul care a mâncat doar carne de pui timp de 200 de zile. Ceea ce inițial era doar un experiment pentru social media, s-a transformat într-un plan serios, urmărit de milioane de oameni.

Într-o zi, Ben Hodgkins a decis să mânce zilnic doar carne de pui. Acesta profesează ca personal trainer în materie de sport şi a vrut să vadă cât timp poate rezista consumând doar carne de pui.

Citeşte şi: Mare atenție atunci când cumperi carne de pui. Această greșeală ți-ar putea pune sănătatea în pericol!

Bărbatul care a mâncat doar carne de pui timp de 200 de zile

Încă de la început, Ben s-a filmat şi a ținut un jurnal pe rețelele sociale, pentru ca internauţii să-i poată urmări evoluția. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit că filmulețele sale au adunat milioane de vizualizări pe TikTok. Astfel, a  decis ăs meargă mai departe și să nu se oprească doar la 365 de zile (un an), ci chiar să atingă 1.000 de zile.

Nu m-am săturat încă de pui, ba chiar am ajuns să îmi placă mai mult carnea de pui. Sunt trainer personal și antrenor în mediul online, așa că nu sunt doar un tip oarecare care mănâncă pui. M-am gândit că acest experiment o să fie genul de lucru care o să pună în evidență niște lucruri și o să schimbe niște opinii. Efectiv într-o zi am decis să dau startul, am făcut pagina Benji eats chicken și am început să filmez.

A fost un experiment de social media și, fără să îmi dau seama, am ajuns la ziua 194 de mâncat doar pui! Am decis să continui. Acum mă filmez în fiecare zi ca să arăt ce mănânc. Sunt oameni care mă urmăresc din prima zi și care mă încurajează să continui. În mod clar vreau să ating 365 de zile, adică un an de mâncat doar pui. Nu văd de ce nu aș atinge și 1.000 de zile”, a dezvăluit Ben Hodgkins, pentru dailystar.co.uk.