Bărbatul care a tăiat gâtul unui sportiv într-un club din Suceava, adus în faţa judecătorilor

Agresorul urmează să afle dacă îşi va petrece următoarele 29 de zile după gratii. El este acuzat de tentativă de omor, după ce a tăiat la gât un tânăr de 17 ani, handbalist la un club din oraş, care a intervenit să aplaneze un conflict izbucnit în local.

RomaniaTV.net
24 sept. 2012, 14:19
Bărbatul care a tăiat gâtul unui sportiv într-un club din Suceava, adus în faţa judecătorilor

Bărbatul care a tăiat un sportiv într-un club din Suceava va fi adus la mandat, luni, unde va afla dacă îşi va petrece următoarele 29 de zile după gratii. Agresorul a fost reţinut duminică şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Incidentul violent a avut loc într-un club de noapte din Suceava în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Scandalul a început când un tânăr de 16 ani, care se afla la masă cu handbalistul, a scuipat, gest care l-a deranjat pe un bărbat aflat la o masă alăturată. Acesta s-a repezit şi l-a lovit pe adolescent cu pumnul. Sportivul a încercat să aplaneze conflictul, dar agresorul l-a tăiat la gât cu un cuţit.

„Eu am fost la baie şi după am mers la separeu. S-a luat la scandal acolo. Am întrebat ce s-a întâmplat şi m-a tăiat”, a spus victima.

Handbalistul a fost scos din club de un prieten. Până a venit ambulanţa, acesta i-a ţinut un tricou la gât, ca să nu piardă sânge. Tânărul a fost transportat la spital, iar starea lui este stabilă.

După ce l-a tăiat cu cuţitul, agresorul a fugit din club, însă a fost prins şi reţinut de poliţişti.