Bărbatul, care făcuse o obsesie periculoasă pentru o vecină, a fost prins de Poliție. O filmase pe femeie de 160 de ori

Un bărbat din Olt care făcuse o pasiune bolnavă pentru vecina sa, pe care o filmase de 160 de ori și o agresase fizic, a fost arestat de Poliție.

12 iun. 2021, 15:31
Bărbatul, care făcuse o obsesie periculoasă pentru o vecină, a fost prins de Poliție. O filmase pe femeie de 160 de ori

Un bărbat din Olt, care dezvoltase o obsesie periculoasă pentru o vecină din sat, pe care o filmase de 160 de ori fără ca acesta să știe și a pus clipurile pe rețelele de socializare, a fost prins de Poliție.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Bobiceşti, judeţul Olt, au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat  de 53 de ani, din comuna Şopârliţa, judeţul Olt, sub acuzația de hărțuire, amenințare, lovire și alte violențe. Victima este o femeie în vârstă de 50 de ani.

„Bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeaşi localitate, atât la locul de muncă cât şi la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe reţelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, spun reprezentanţii Poliţiei Olt, potrivit Mediafax.

Mai mulți bărbați au violat o adolescentă de 18 ani

Clipe de coşmar pentru o adolescentă de 18 ani din Ploieşti. Fata de doar 18 ani a fost invitată, de două prietente de 15 ani, la o petrecere într-un apartament din Ploieşti. Tânăra a acceptat şi a decis să nu vină însoţită la eveniment.

După ce participanţii petrecerii au consumat foarte mult alcool, fata a fost ameninţată şi forţată să întreţină relaţii sexuale. Atunci când a încercat să scape a fost legată de clanţa uşii. Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Prahova, 14 persoane au fost aduse la audieri, printre care şi cele două adolescente de 15 ani care au convins victima să vină la petrecere. 12 bărbaţi au fost puşi sub acuzare în acest caz. Acestora li se aduc acuzaţii de viol şi lipsire de libertate.