Adolescentă de 18 ani din Ploieşti, legată de clanţa unei uşi şi violată de toţi bărbaţii de la o petrecere. Adolescentele care au invitat-o, arestate de poliţişti

O invitaţie, inofensivă la prima vedere, la o petrecere din Prahova avea să se transforme în coşmarul vieţii pentru o tănără din Ploieşti.

10 iun. 2021, 23:55
Adolescentă de 18 ani din Ploieşti, legată de clanţa unei uşi şi violată de toţi bărbaţii de la o petrecere. Adolescentele care au invitat-o, arestate de poliţişti

Clipe de coşmar pentru o adolescentă de 18 ani din Ploieşti. Fata de doar 18 ani a fost invitată, de două prietente de 15 ani, la o petrecere într-un apartament din Ploieşti. Tânăra a acceptat şi a decis să nu vină însoţită la eveniment.

Clipe de coşmar pentru o adolescentă de 18 ani din Ploieşti. Fata a fost legată de clanţa unei uşi

După ce participanţii petrecerii au consumat foarte mult alcool, fata a fost ameninţată şi forţată să întreţină relaţii sexuale. Atunci când a încercat să scape a fost legată de clanţa uşii.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Prahova, 14 persoane au fost aduse la audieri, printre care şi cele două adolescente de 15 ani care au convins victima să vină la petrecere. 12 bărbaţi au fost puşi sub acuzare în acest caz. Acestora li se aduc acuzaţii de viol şi lipsire de libertate.

În urmă cu o lună, un incident la fel de şocant a avut loc în Vaslui. Copilărie transformată în coşmar pentru o fetiţă de 11 ani din Vaslui. A fost fost violată, ameninţată cu moartea şi tăiată cu un cuţit de tatăl ei. După ce a supravieţuit calvarului, copila a ţinut un jurnal al ororilor.

Calvarul a început în decembrie 2019, la doar câteva luni după ce mama copilei a plecat în străinătate din cauza bătăilor bărbatului. Fata nu a povestit niciodată despre coşmarul pe care-l trăia, ci a început să scrie într-un jurnal despre abuzurile la care o supunea propriul tatăl.

Copila i-a trimis mesaje mamei aflate în străinătate în care o implora să o salveze. Cea care i-a dat viaţă nu a crezut-o, cu toate că individul o violase şi o bătuse şi pe ea când era tot minoră. Asistenţii sociali au monitorizat familia mai mulţi ani, însă măsurile s-au dovedit a fi în zadar, notează Observatornews.

Deşi a obţinut un ordin de protecţie, mama a fugit în străinătate şi şi-a lăsat fetiţa de 11 ani şi pe cele trei surori mai mici în grija bărbatului violent. Femeia nu a ţinut cont nici de faptul că acelaşi individ o violase şi pe ea pe când avea 15 ani. Atunci l-a iertat după ce a rămas gravidă. Mai apoi, bărbatul a încercat să-şi violeze şi soacra.

Tinerele care au asistat la oroare, arestate preventiv de poliţişti

Trei tinere din Prahova, dintre care două minore, au fost arestate preventiv joi, 10 iunie, pentru 30 de zile sub acuzațiile de lipsire de libertate și complicitate la viol, în cazul mamei de 18 ani sechestrată într-un apartament din Ploiești unde a fost bătuta și violata de mai mulți bărbați.

Împreună cu cele trei femei au fost arestați preventiv și trei bărbați care au violat-o pe tânără.

Georgiana Alexandra Burbutan – zisă Fashion, Naomi Burcioiu, Bianca Dumitru – zisă Barbie, Cristian Robert Nitu – zis „Grecu”, Alin Vasile George – zis „Sorin” și Catalin Ionut Gheorghe – zis Pui au fost reținuți de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiesi și ulterior arestați preventiv, în cursul zilei de joi, 10 iunie. Măsura a fost dispusă de Judecătoria Ploiești, dar nu este definitivă.

Citeşte şi: Femeie de 53 de ani, din Alba, sechestrată și violată de un vecin de la care voia să ia un câine


loading...
Partenerii noștri