Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în Alexandria nu a fost reţinut. Explicaţia anchetatorilor

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie într-un parc din Alexandria a fost prins de poliţişti în timp ce încerca să fugă din oraş. În urma audierilor, anchetatorii au decis că tânărul de 35 de ani să nu fie reţinut pentru 24 de ore, însă a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

07 ian. 2021, 20:00
Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în Alexandria nu a fost reţinut. Explicaţia anchetatorilor
foto: ImpactNews24

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în Alexandria nu a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma agresiunii. Tânărul de 35 de ani şi-a abordat, miercuri, fosta parteneră de viaţă într-un parc şi i-a cerut să se împace. După ce a fost refuzat, omul şi-a ieşit din minţi. Şi-a înjunghiat fosta soţie, i-a smuls fetiţa din braţe şi a fugit, scrie ImpactNews24.

Citeşte şi: Femeie înjunghiată într-un parc din Alexandria

Femeia înjunghiată a fost preluată de un echipaj SMURD care i-a acordat primul ajutor la faţa locului şi a transportat-o la spital.

Între timp, agresorul, a fost prins într-un cartier de la marginea Alexandriei, în timp ce voia să părăsească oraşul într-un taxi.

Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie în Alexandria nu a fost reţinut. De ce nu a ajuns în spatele gratiilor

Poliţiştii din Alexandria au deschis un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Cu toate acestea, agresorul nu a fost reţinut, în urma audierilor.

Daniela Pâșu, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman, a confirmat pentru Libertatea că bărbatul nu se află în arest, motivând că activitatea de cercetare penală nu este finalizată.

„Cercetările nu s-au încheiat. Activitatea de cercetare penală se desfășoară sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria. Când vom avea noutăți despre acest caz, le vom comunica”, a explicat Daniela Pâșu, inspector la IPJ Teleorman, conform sursei citate.

La rândul său, Traian Cojoacă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria a explicat că dosarul se află încă la Poliţie, motiv pentru care nu a fost înregistrat pe rol.

Traian Cojoacă, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, spune că dosarul e încă la Poliție.

În urmă cu doar câteva zile, femeia a depus o plângere pentru amenințare împotriva fostului ei soţ

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu a primit un nou contract cu bani UE de la Primăria Alexandria, deşi este suspect într-un dosar pe fonduri europene