Bărbatul care şi-a înjunghiat partenerul de sex a fost prins. De ce a recurs la inexplicabilul gest

Tânărul care acum două zile şi-a înjunghiat partenerul de sex a fost prins de poliţiştii din Cluj. Agresorul are 18 ani şi este din Constanţa. Se pare că tânărul a fugit cu banii şi cardul victimei, lăsându-l într-o baltă de sânge.

12 iun. 2015, 12:59
Bărbatul care şi-a înjunghiat partenerul de sex a fost prins. De ce a recurs la inexplicabilul gest

Tânărul de 18 ani l-a înjunghiat pe bărbatul de 52 de ani cu care întreţinea deseori relaţii sexuale, iar apoi a fugit. Nu înainte de a-i lua banii din portofel şi un card bancar, al cărui cod PIN l-a obţinut de la victimă prin constrângeri. Bărbatul înjunghiat a ieşit plin de sânge din casă şi a sunat la uşile vecinilor să ceară ajutor, dar nimeni nu i-a deschis.

Citeşte şi Scene de groază într-un bloc din Gherla. Un bărbat a fost înjunghiat de iubit

În cele din urmă, cineva a sunat la 112. Anchetatorii au găsit o scenă de groază: toată scara blocului era plină de sânge. Medicii l-au stabilizat pe bărbatul înjunghiat care se află internat în spital.

„E prieten cu el şi l-a adus nu ştiu de pe unde, a stat aici vreo două zile”, a spus un alt vecin. 

Tânărul agresor a fost prins şi este cercetat acum pentru tentativă de omor şi tâlhărie, informează România TV. Cei doi bărbaţi se cunoşteau de mai multă vreme. Agresorul este din Constanţa şi venea des în vizită la bărbatul de 52 de ani din Gherla. Omul l-ar fi plătit pe tânăr să întreţină relaţii sexuale cu el.