Bărbatul care şi-a ucis cei 5 copii şi-a aflat sentinţa. Fosta lui soţie implorase judecătorii să nu-l condamne la moarte

Bărbatul care și-a ucis cei cinci copii și pentru care fosta soție a cerut clemență și-a aflat sentința, în urmă cu puțin timp. Mai exact, judecătorii au decis în unanimitate ca bărbatul să fie condamnat la moarte.

14 iun. 2019, 09:56

Timothy Jones, bărbatul din Carolina de Sud care a șocat întreaga lume, după ce, pe 28 august 2014 și-a ucis toți cei cinci copii, a primit pedeapsa capitală, scrie a1.ro.

În ciuda faptului că Amber Kyzer, fosta lui soție și mama tuturor victimelor, le-a cerut judecătorilor să aibă milă de el și să nu-l condamne la moarte, aceștia n-au ținut cont de rugămintea ei.

Citeşte şi Ai copii mari? Iata 3 REGULI de care ar trebui să ţii cont

Judecătorii au decis ca bărbatul în vârstă de 37 de ani să fie condamnat la moarte, întrucât s-a dovedit în instanță că bărbatul a fost egoist toată viața. În momentul în care s-a pronunțat sentința, acesta nu a afișat nicio emoție, în timp ce tatăl lui și-a pus mâinile în cap și a început să plângă.

Timothy și Amber au fost căsătoriți timp de opt ani și au avut cinci copii împreună. În 2012, cei doi au divorțat. Copiii i-au rămas ei, dar femeia, rămasă fără serviciu, fără mașină și fără alte posibilități de a-i întreține, a fost de acord să îi lase în custodia fostului soț.

Pe 28 august 2014, acesta a sunat-o, așa cum făcea destul de des. Dar pe fundal nu se auzeau decât țipetele copiilor.

Bărbatul a închis apoi telefonul și n-a mai răspuns la apelurile fostei soții. Aceasta a sunat la poliție, iar oamenii legii, când au ajuns la locuința acestuia, au găsit o scenă de coșmar. Toți cei cinci copii – Mera (8); Elias (7), Nahtahn (6), Gabriel (2) și Abigail (1) – fuseseră uciși.

Deși a fost agresată de bărbatul care i-a ucis copii, mama acestora a cerut să nu fie condamnat la moarte, pentru ca „familia lui să nu simtă ce a simțit ea atunci când și-a pierdut copiii.”