Bărbatul care şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, în iarna anului trecut, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare

Piteşteanul care şi-a ucis fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit, în iarna anului trecut, într-o pădure de la marginea localităţii Optaşi-Măgura, a fost condamnat la 25 de ani de puşcărie de către magistraţii Tribunalului Olt.

RomaniaTV.net
19 iul. 2017, 06:10
Bărbatul care şi-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuţit, în iarna anului trecut, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare

Bogdan Ionuţ Frâncu, originar din Piteşti, care la începutul lunii decembrie a anului trecut şi-a omorât iubita, Cristina Marin, o tânără de 30 de ani, din Scorniceşti, şi-a aflat sentinţa. Acesta a fost condamnat de Tribunalul Olt la 25 de ani de detenţie. 

Pe lângă pedeapsa principală, bărbatul a fost obligat de instanţă să plătească 100.000 de lei, daune morale pentru membrii familiei tinerei care s-au constituit părţi civile, dar şi 25.000 lei, daune materiale. Frâncu poate contesta cu apel decizia Tribunalului Olt, care nu este una definitivă. 

Se pare că tragedia s-a întâmplat după ce tânăra a vrut să pună punct relaţiei. Bărbatul şi-a ieşit din minţi când a auzit că iubita lui vrea să-l părăsească. După ce a ucis-o cu bestialitate, criminalul a trimis familiei fetei imagini cu trupul acesteia.

Bărbatul şi-a explicat fapta printr-un mesaj postat pe facebook:

„Poate mulţi mă vor condamna, dar cei care mă cunosc, care ştiu cum am fost vor recunoaşte că nu am fost aşa. Nu am vrut decât să fiu fericit, găsisem pe cineva, aş fi făcut totul să fie bine. Nu a fost să fie, orgoliul ei a învins în relaţia noastră. Am făcut şi greşeli, recunosc, dar nu m-a înţeles nimeni, mai Puţin ea. Aveam nevoie de sprijin, moral, dar nu s-a putut. Îmi cer iertare celor care m-au cunoscut altfel, cum am fost înainte”, a postat bărbatul pe pagina de facebook.