Bărbatul care şi-a ucis soţia – educatoare din București – nu recunoaşte crima. În trecut a mai fost internat la psihiatrie

Noi dezvaluiri despre barbatul din Capitala care si-a ucis soția educatoare și a fost prins dupa patru zile. În trecut, el a fost internat la psihiatrie, timp in care a fost extrem de agresiv, spargand obiecte si lovind personalul medical.

17 aug. 2021, 12:16
Bărbatul care şi-a ucis soţia – educatoare din București – nu recunoaşte crima. În trecut a mai fost internat la psihiatrie

Bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia cu care se afla în proces de divorţ a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul acesti zile procurorii vor cere magistraţilor arestarea sa pentru 30 de zile pentru omor.

Bărbatul a fost prins de poliţişti în apropierea casei fostei educatoare pe care a înjunghiat-o mortal, pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei.

Polițiștii de la Omoruri l-au audiat înainte mai multe ore pe Faur Valentin Nicuşor, soţul educatoarei ucise. În zadar. Bărbatul nu a recunoscut că şi-a ucis soţia.

Educatoarea ucisă săptămâna trecută în Bucureşti avea 48 de ani şi era mamă a două fete minore, una de 12 ani, alta de 17 ani. Femeie voia să divorţeze şi obţinuse nu mai puţin de zece ordine de protecție înainte să fie înjunghiată de soţ chiar în casa în locuia.

Vecinii au spus că au reușit să o convingă pe femeie să îl primească în casă, dar se pare că în urma unui conflict spontan bărbatul a bătut-o și apoi a înjunghiat-o mortal. Trupul neînsuflețit al femeii a fost găsit de un echipaj SMURD a doua zi.

Cele două fete ale educatoarei nu erau acasă în momentul crimei, fiind în tabără.

Citeşte şi: Fratele educatoarei ucise, detalii cutremurătoare despre teroarea îndurată de femeie: „De 10 ani are interdicții. E avocat și diavol”

Bărbatul suspectat de uciderea educatoarei lucra ca taximetrist, deşi este absolvent de Drept.