Bărbatul care și-a ucis soția pentru că nu făcea suficienți bani din videochat s-a predat. Criminalul a fost adus în țară

În urmă cu 6 luni, Robert Constantin Alexandru și-a ucis soția și, împreună cu băiețelul pe care îl avea cu aceasta, a fugit din țară.

08 sept. 2022, 11:48
Bărbatul care și-a ucis soția pentru că nu făcea suficienți bani din videochat s-a predat. Criminalul a fost adus în țară

S-a predat la 6 luni după săvârșirea crimei

Robert Constantin Alexandru și-a ucis fără milă soția care trăia din videochat, iar după săvârșirea crimei și-a luat copilul și a fugit în Italia, cu speranța că va scăpa de sentință. Poliția din Italia a anuțat miercuri, 7 septembrie, că l-a preluat pe vinovatul de 30 de ani.

Bărbatul era urmărit național și internațional, în baza unui mandat european de arestare emis de către autoritățile judiciare din România. Într-un final, bărbatul s-a predat poliției din Italia și apoi a fost preluat de autoritățile române.

„Escorta a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă în cursul serii, urmând ca persoana arestată să fie depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Iași. Reamintim că la 8 august, un bărbat, de 30 de ani, urmărit internațional, s-a predat autorităților din Italia. Pe numele acestuia, Tribunalul Iași a emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

Schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Iași, prin intermediul  Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE”, conform unui comunicat de presă al reprezentanților Poliției Iași.

Citește și: Bărbatul care şi-a ucis soţia pentru că nu câştiga destul din videochat s-a predat în Italia

Și-a ucis soția care făcea videochat

Motivul pentru care, acum aproximativ jumătate de an, bărbatul și-a ucis soția a fost nemulțumirea acestuia față de suma pe care o câștiga femeia din videochat. Femeia practica acest gen de activitate de 10 ani. Conform familiei, în ultimii ani, tânăra a trecut prin momente oribile. Femeia era bătută zilnic, iar faptul că aveau un băiețel împreună nu a contat pentru bărbat.

Însă, ultima agresiune pe care femeia a trebuit să o suporte i-a fost fatală. A fost internată în spital, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citește și: Crimă şocantă în Iaşi. Tânăr de 30 de ani, acuzat că şi-a ucis soţia pentru că nu câștiga destul la videochat