Bărbatul condamnat pentru că a hărţuit-o pe Sandra Bullock s-a sinucis

Bărbatul condamnat pentru că a hărţuit-o pe Sandra Bullock, găsit mort după ce poliţiştii, cu un mandat de reţinere au încercat cinci ore să-l convingă să iasă din propria casă.

RomaniaTV.net
03 mai 2018, 08:42

Bărbatul, Joshua Corbett, în vârstă de 42 de ani, a fost descoperit mort în locuinţa sa din La Crescenta, California, din cauza unor răni pe care şi le-a provocat singur, potrivit ABC 7.

Miercuri dimineaţă, poliţia din Los Angeles a venit la locuinţa acestuia cu un mandat de reţinere, după ce bărbatul, plasat sub supraveghere judiciară, nu s-a prezentat la o audiere.

Bărbatul s-a baricadat în casă şi i-a ameninţat pe poliţişti spunându-le că are o armă şi îi va ucide.

Poliţiştii au petrecut cinci ore pentru a-l convinge să iasă din casă, iar când, în cele din urmă, au reuşit să intre, l-au găsit pe acesta mort.

În 2014, Corbett a fost găsit vinovat de hărţuirea Sandrei Bullock şi de intrarea prin efracţie în locuinţa acesteia. Sandra Bullock, care se afla în casă în momentul incidentului, nu a fost rănită.

Actriţa a sunat la serviciile de urgenţă după ce s-a ascuns într-un dulap dintr-o cameră special securizată. 

După arestarea de atunci a lui Corbett, poliţia a descoperit în locuinţa bărbatului aproximativ 20 de arme de foc.

Corbett a fost plasat sub supraveghere judiciară timp de cinci ani şi internat într-un spital de psihiatrie. De asemenea, i s-a ordonat să nu se apropie de actriţă timp de zece ani.

În vârstă de 53 de ani, Sandra Bullock este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood. Actriţa americană, premiată cu Oscar în 2010 pentru rolul din drama „Povestea unui campion/ The Blind Side”, a devenit celebră jucând în special în comedii şi în pelicule romantice, dar, în ultimii ani, a părut să prefere repertoriul dramatic, precum filmele „Extremely Loud and Incredibly Close”, cu Tom Hanks şi Viola Davis, şi „Gravity 3D: Misiune în spaţiu/ Gravity”, unde a jucat alături de George Clooney.