Bărbatul cu scrotul de 45 de kilograme: Nu vreau să mor pe masa de operaţie! VIDEO

Un bărbat din SUA, care a devenit celebru pentru scrotul său de 45 de kilograme, susţine că a refuzat o ofertă de a face operaţia gratuit pentru a scăpa de "pacoste".  El suferă de o boală care se numeste elefantiazis şi se manifestă prin îngroşarea anormală a unor regiuni corporale.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 14:42
Bărbatul cu scrotul de 45 de kilograme: Nu vreau să mor pe masa de operaţie! VIDEO

Se pare că Wesley Warren Jr. a refuzat oportunitatea de a fi supus unei operaţii gratuite oferită de emisiunea „Dr. Oz Show”. Unul dintre motive a fost că aceştia vroiau drepturi exclusive de interviu.

Dar Warren neagă faptul că a refuzat operaţia din cauză că nu dorea să îşi piardă faima pe care a dobândit-o din cauza bolii sale ciudate, cauzată de un exces de lichid care se adună în jurul testiculelor.

Cine ar vrea să trăiască aşa? Motivul e că nu vreau să mor pe masa de operaţie!”, a explicat Warren, potrivit Huffington Post.

Din cauza scrotului care cântăreşte aproape 45 de kilograme, Warren are probleme să păstreze un job, să îşi găsească o prietenă sau să urineze normal. Dar operaţia este complicată şi implică multe riscuri, printre care, amputarea penisului si testiculelor cu totul dacă medicii nu vor putea opri hemoragia.