Bărbatul cu trei vieţi. Un american a supravieţuit de trei ori loviturilor de fulger VIDEO

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a supravieţuit după ce a fost lovit de fulger de trei ori.

RomaniaTV.net
20 iul. 2012, 07:01

El joacă acum frecvent la loterie deoarece se consideră foarte norocos. Norocosul se numeşte Bob Edwards şi e originar din statul Carolina de Nord. El a fost lovit prima dată de fulger în 1997.

Atunci mergea pe stradă în timpul unei furtuni şi o descărcare electrică l-a pus la pământ. Omul spune că şi-a pierdut cunoştinţa şi a fost resuscitat de paramedici.

Cu 12 ani mai târziu, incidentul s-a repetat. Edwards a fost din nou lovit de fulger, în timpul unei călătorii. De data aceasta, efectele au fost mai puţin grave. Bărbatul  a leşinat, dar nu a mai avut nevoie de resuscitare. Şi-a revenit destul de repede, fără nicio intervenţie.

Aventurile sale nu s-au terminat totuşi aici. În urmă cu câteva zile, pe când ieşea dintr-un restaurant, bărbatul a fost lovit de fulger pentru a treia oară.

Edwards a leşinat şi şi-a revenit după câteva minute. S-a târât apoi până la uşa localului ca să ceară ajutor. „M-a văzut o fetiţă din restaurant şi i-a spus tatălui ei ce s-a întâmplat. Acesta ieşit repede să mă ajute.”

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital şi externat după câteva zile. Şi de această dată, medicii spun că îşi va reveni complet.


loading...