Bărbatul cu trotinetă care a atacat cu cuţitul două femei în Bucureşti vrea să fie liber. Una dintre victime este Margherita de la Clejani

Agresorul de pe trotinetă care a înțepat două femei în piept cu un bisturiu vrea în libertate. Una dintre victime este Margherita de la Clejani.

25 aug. 2022, 10:07
Bărbatul cu trotinetă care a atacat cu cuţitul două femei în Bucureşti vrea să fie liber. Una dintre victime este Margherita de la Clejani

Bărbatul pe trotinetă care a atacat-o pe Margherita de la Clejani și pe încă o femeie vrea să fie liber şi a contestat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.

Citește și Atacatorul de pe trotinetă i-a șocat pe anchetatori. Care a fost explicația bărbatului cu privire la incidentul care a trimis-o direct la spital pe Margerita de la Clejani

Bărbatul a fost arestat în data de 19 august după ce două femei au reclamat că au fost agresate fizic în centrul Capitalei. Una dintre femei a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre Margherita de la Clejani.

În fața procurorilor și a polițiștilor, bărbatul a mărturisit că a fost conștient de faptele sale, iar victimele au fost alese la întâmplare.

Citeşte şi: Momentul în care o femeie este înjunghiată în Eforie Nord. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere

Margherita a fost, la rândul ei, la audieri și le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

„Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu.

Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate. Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare”, a spus, cu ochii în lacrimi, Margherita de la Clejani.

Citește și Viorica de la Clejani tună și fulgeră. Artista a promis că atacatorul fiicei sale nu va rămâne nepedepsit: ”Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?”