Bărbatul din Constanța, care și-a tăiat pe fața iubita în sala de judecată, a fost condamnat. Ce pedeapsă a primit

Bărbatul de 44 de ani din Constanța, care și-a tăiat iubita pe fața cu un cutter în sala de judecată, și-a aflat pedeapsa. Iată ce au decis autoritățile competente.

24 iun. 2022, 16:35

Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a decis, astăzi, 24 iunie 2002, arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Ce urmează să se întâmple cu bărbatul din Constanța, care și-a tăiat iubita pe față

Acum, agresorul se află în custodia Biroului Investigații Criminale al Poliției, în cursul serii trecute, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Citește și: EXCLUSIV | George Simion, revoltat: „Antreprenorii români nu mai au loc în Portul Constanța / Ar trebui să aibă prioritate în țara lor!”

Agresorul femeii este cercetat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.

Cum a fost posibil incidentul șocant din incinta Tribunalului Constanța

Nefericitul eveniment a avut loc într-o sală a Tribunalului Constanța. Atacatorul se află în custodia polițiștilor și urmează să fie cercetat de către organele competente.

„În cursul zilei de joi, 23 iunie a.c., în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.

Citește și: Bărbat omorât în bătaie pe stradă. Scene şocante într-o localitate din Constanţa

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.

Totul s-a întâmplat, în ce  victima și agresorul ei își disputau custodia copilului pe care îl aveau împreună. Bărbatul de 44 de ani nu avea voie să se apropie la mai puțin de 50 de metri de fosta lui iubită, de locuință sau de locul de muncă, excepția fiind sala de judecată.

Tocmai de această scăpare s-a folosit bărbatul care a atacat-o pe femeie chiar în fața magistraților. El a fost încătușat, dus la audieri, cel mai probabil va fi arestat pentru 30 de zile.

Nu este pentru prima dată când o amenință, pe rețelele de socializare, bărbatul făcea liveuri în care anunța că o va ataca atât pe femeie, cât și pe mama acesteia.