EXCLUSIV | George Simion, revoltat: „Antreprenorii români nu mai au loc în Portul Constanța / Ar trebui să aibă prioritate în țara lor!”

George Simion este revoltat. În opinia liderului AUR, Guvernul Nicolae Ciucă nu tratează cu respect antreprenorii români.

23 iun. 2022, 22:49
EXCLUSIV | George Simion, revoltat: „Antreprenorii români nu mai au loc în Portul Constanța / Ar trebui să aibă prioritate în țara lor!”

Oficialul partidului conservator crede că românii sunt puși pe ultimul loc de guvern și președinte, în contextul conflictului militar din Ucraina.

Un exemplu în acest sens reprezintă antreprenorii autohtoni, după ce România a deschis portul pentru multe vase străine, legate de importurile/exporturile din statul controlat de către Volodimir Zelenski.

„E rău că antreprenorii români nu pot să mai acosteze în Portul Constanţa. Nu mai au loc din cauza unei guvernări proaste şi din cauza faptul că sunt prea multe vase care acostează în Portul Constanţa.

Ar trebui ca românii să aibă prioritate în ţara lor, dar nici la nivel de agricultură, nici la nivel de energie, benzinării. Nu mai avem benzinării. De aceea nu mai poţi avea o politică suverană”, a mai declarat președintele AUR, pentru România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

 

George Simion: „PSD și PNL sunt în buzunarul lui Iohannis și al sistemului”

Klaus Iohannis dirijează guvernul PNL + PSD, a atenționat Simion.

„Nu mi se pare (n.r. – modul bizar în care au reacțioat Iohannis și Ciolacu). Cele două partide sunt în buzunarul lui Klaus Iohannis şi al sistemului. Aşa au fost băgaţi ei la guvernare. Nu au voie să mişte în front. Trebuie doar să execute.

Asta fac preşedinţii PSD şi PNL. E uimitor cum se prefac că se ceartă. Au acelaşi stăpăn. Îl duc pe Klaus Iohannis până în 2024 şi închină această ţară intereselor care beneficiază de pe urma secării resurselor României.

Noi ca ţară putem cu o politică coerentă hrăni un continent întreg. Nu se vrea asta, de aceea în Portul Constanţa nu sunt grânele româneşti principalele aflate la export, ci grânele din Ucraina. Nu mai contează poziţia noastră strategică”, a mai declarat liderul AUR.