Bărbatul din Medgidia, acuzat că a ucis o prostituată, arestat pentru 29 de zile

Principalul suspect în cazul prostituatei ucise şi îngropate la Medgidia a fost arestat preventiv. Bărbatul a recunoscut în timpul anchetei că a omorât-o pe fata de 18 ani apoi a îngropat-o. Anchetatorii au identificat cu greu cadavrul, pentru că a fost devorat de câini.

RomaniaTV.net
18 apr. 2013, 07:59
Bărbatul din Medgidia, acuzat că a ucis o prostituată, arestat pentru 29 de zile

Bărbatul de 32 de ani a fost încă de la început inclus în cercul de suspecţi, pentru că era un client fidel al prostituatei, informează România TV.

„A fost testat cu poligraful, a picat testul, a cedat în anchetă şi, într-un final, a recunoscut că dumnealui este autorul faptei. După ce a ucis-o, a deposedat-o de telefonul mobil, de suma de 5 lei şi de două prezervative”, a declarat procurorul Parchetului Tribunalului Constanţa, Zafer Sadac.

Crima a avut loc pe 23 ianuarie. Bărbatul a mers cu victima în apartamentul său, dar nu s-au înţeles la preţ şi s-au luat la ceartă. El a lovit-o cu pumnii şi cu o scândură, până când tânăra şi-a dat ultima suflare. A pus apoi cadavrul într-un sac şi l-a îngropat în spatele blocului său.

Cadavrul a fost găsit după mai bine de două luni. Era devorat de câini şi abia a putut fi identificat de fostul concubin al tinerei. „A fost destul de dificilă identificarea victimei. Am identificat-o pornind de la o pereche de blugi, un prezervativ şi două tatuaje”, a spus comisarul şef Gheorghe Lupşa.

Anchetatorii au aflat că victima nu avea nici acte. Acum, bărbatul care a ucis-o va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ atunci când a comis crima. Acesta a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.