Bărbat găsit mort în WC-ul spitalului din Târgu-Jiu

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit miercuri dimineață în toaleta Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Bărbatul a fost găsit inconştient de un angajat al spitalului, care a alertat medicii. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

23 nov. 2022, 15:48
Bărbat găsit mort în WC-ul spitalului din Târgu-Jiu

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit miercuri dimineaţă în WC-ul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu. Bărbatul nu era internat în spital, ci intrase doar să folosească toaleta. A fost găsit înconştient în toaletă. Medici de la ATI şi Camera de Gardă l-au reuscitat, dar nu a răspuns şi s-au văzut nevoiţi să constate decesul.

Citeşte şi: Val de accidente pe șoselele din România. Două persoane au murit şi o alta este grav rănită după ce o maşină s-a izbit de un TIR, în Alba

„În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar.

O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Menționăm că bărbatul nu venise la pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Tg-Jiu.

Citeşte şi: Un bebeluş de doar două luni a fost găsit mort într-un apartament. Mama copilului are 15 ani, tatăl are 30 de ani

Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace.