Bărbatul împuşcat de polişti face dezvăluiri uluitoare din spital. Vezi de unde a început scandalul VIDEO

Mărturii exclusive ale bărbatului împuşcat în picior de poliţişti, în Capitală. Omul povesteşte cum a izbucnit scandalul care a terorizat un cartier întreg. Scenariul bărbatului este halucinant. El spune că totul a pornit de la gluma unui copil. De aici s-a ajuns la un adevărat război în stradă, în care poliţiştii au fost ameninţaţi cu sabia, iar bărbatul a ajuns la spital împuşcat în picior.

RomaniaTV.net
28 iun. 2014, 15:48
Bărbatul împuşcat de polişti face dezvăluiri uluitoare din spital. Vezi de unde a început scandalul VIDEO

Cartierul Iancului din Capitală a fost la mijlocul săptămânii scena unui scandal de o violenţă extremă! Doi oameni au ajuns la spital, unul dintre ei împuşcat în picior de un poliţist, după ce două familii rivale de ţigani s-au luat la bătaie. Motivul: un copil de 10 ani ar fi strănutat spre un vecin.

„Eu i-am zis cum să te superi vecine, iei în consideraţie la un copil mic? Şi seara a venit cu halimaia, a ţipat, las că vă arăt eu vouă mâine că vin cu 50 de inşi. Şi aşa a fost… au venit cu paruri, cu săbii, cu lopeţi, şi noi eram 3-4 persoane… şi organele de poliţie ţinea cu ei şi m-a împuşcat în picior”, povesteşte victima pentru România TV.

Potrivit unor surse judiciare, poliţiştii au deschis focul în momentul în care unul dintre scandalagii ar fi îndreptat sabia spre oamenii legii. Rudele bărbatului împuşcat susţin, însă, că acesta ar fi fost de fapt victima clanului rival.

„Cel împuşcat s-a dus după el să îl apere, la picioarele lui era o sabie, atuncea fratele meu ca orice frate s-a dus să îşi apere fratele, organele de poliţie a tras 3 focuri în aer şi unul în fratele meu, complet nevinovat!”, povesteşte sora victimei.

„Nu am auzit nimic. Gândiţi-va că în halimaiul ăla care a fost şi în ţipetele alea care a sărit pe nepoţii mei, pe fratele meu, dumneavoastră mai auziţi dacă trage în aer sau nu? Eu nu am auzit. Sincer să vă zic. poate a tras… nu zic nu, dar eu nu am auzit”, mai spune victima.

Vezi: Reglare de conturi cu bâte şi bolovani în Teleorman. Un copil a fost rănit VIDEO

Cele două familii nu sunt la primul conflict de acest gen.

„Să stea organele de poliţie pe ei, nu pe noi că suntem nevinovaţi! Pe ei, cum se duc în cluburi şi vând cocaină, nu pe noi care suntem florari, vindem zarzavat în Obor”, sora împuşcatului.

Cele două familii sunt cunoscute în zonă pentru conflictele provocate.