Bărbatul împuşcat în cap la vânătoare A MURIT la spital

Bărbatul împuşcat în cap la vânătoare a murit luni dimineaţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti. Vânătorul care a tras a declarat la audieri că l-a confundat cu o vulpe.

RomaniaTV.net
28 oct. 2013, 09:59
Bărbatul împuşcat în cap la vânătoare A MURIT la spital

Bărbatul împuşcat în cap la vânătoare în Argeş a murit la spital. Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz. Poliţiştii spun că partida de vânătoare nu ar fi fost organizată corespunzător. Cel care şi-a împuşcat colegul susţine că l-ar fi confundat cu un animal.

Citeşte şi: Vânătorul care şi-a împuşcat în cap colegul de vânătoare l-a confundat pe acesta cu o vulpe

„Unul dintre vânători şi-a împuşcat din greşeală colegul, spunând că nu a ştiut că s-a aşezat în faţa lui. Consider că partida de vânătoare nu a fost organizată corespunzător. Aceasta ar fi cauza producerii incidentului, dar continuăm cercetările la faţa locului, luăm declaraţii, audiem, ancheta este în desfăşurare”, a declarat şeful Serviciului Arme şi Explozibili din Poliţia Argeş, comisar-şef Nicolae Baciu.

Incidentul a avut loc duminică, pe un teren greu accesibil de pe fondul de vânătoare din comuna argeşeană Uda, unde a avut loc o vânătoare de mistreţi şi vulpi. În timpul partidei de vânătoare, un bărbat a fost împuşcat în cap de către un coleg, ambii din localitatea Uda. Bărbatul împuşcat a fost grav rănit, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Urgenţă din Piteşti.

Poliţiştii argeşeni afirmau că partida de vânătoare era autorizată, iar la aceasta au participat opt vânători şi doi gonaci.