Bărbatul pe trontinetă, care a atacat-o pe Margherita de la Clejani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul pe trotinetă care a atacat-o pe Margherita de la Clejani și pe încă o femeie a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

19 aug. 2022, 20:44
Bărbatul pe trontinetă, care a atacat-o pe Margherita de la Clejani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Margherita de la Clejani a trecut prin momente foarte grele seara trecută. În timp ce se plimba pe stradă, cântăreața a fost înţepată în zona sânilor de un bărbat. Ea nu este singura victimă a atacatorului, acesta încercând să mai înjunghie o altă femeie, în aceeași zi.

Două femei au reclamat miercuri că au fost agresate fizic de un bărbat aflat pe o trotinetă electrică, în centrul Capitalei. Una dintre femei a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Una dintre femeile transportate la spital a fost chiar Margherita.

Bărbatul care a pus pe jar autoritățile din București a fost prins în trafic în comuna Vidra din județul Ilfov, la aproape 24 de ore după incident. Acesta a fost dus apoi la Serviciul de Investigații Criminale pentru audieri.

În fața procurorilor și a polițiștilor, acesta a mărturisit că a fost conștient de faptele sale, iar victimele au fost alese la întâmplare.

Margherita a fost, la rândul ei, la audieri și le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat.

„Faci ceea ce spune inima sau ce spune mintea? Aici vreau să ajung. Pentru asta am venit. Pentru că sunt o fiinţă umană şi consider că am dreptul la viaţă. Şi pericolele sociale sunt ilustrate uneori prin intermediul tinerilor. Exact aşa cum este şi cazul meu.

Nu am fost înţepată cu o lamă. Am fost înjunghiată, fraţilor, în zona inimii, de un bărbat pe care eu îl bănuiesc a fi criminal în serie pentru că nu sunt singura atacată şi care este încă în libertate. Acum vreau să vorbesc despre problema răului. Platourile înalte ale moralei sunt, de obicei, înconjurate de dealuri. Iar pe dealuri vom găsi drumuri, multe dintre ele foarte înşelătoare. Forma generală a sofismului drumului alunecos este cum nu se poate mai simplă: de la droguri, foamete, crime, cutremure, boli, mii de oameni fără viitor, vieţi tinere pierdute inutile, copii orfani, bătrâni murind în moduri îngrozitoare”, a spus, cu ochii în lacrimi, Margherita de la Clejani.

Citește și Atacatorul de pe trotinetă i-a șocat pe anchetatori. Care a fost explicația bărbatului cu privire la incidentul care a trimis-o direct la spital pe Margerita de la Clejani

Citește și Viorica de la Clejani tună și fulgeră. Artista a promis că atacatorul fiicei sale nu va rămâne nepedepsit: ”Să vă măcelărească și vouă copiii când merg liniștiți pe stradă?”