Barbie de România vrea să-şi micşoreze sânii. Bianca Drăguşanu: „Femeile care o duc spre mai natural sunt mai frumoase”

Bianca Drăgușanu se numără printre cele mai frumoase apariții din showbiz-ul românesc. Vedeta nu a evitat niciodată să recunoască faptul că este adepta intervențiilor estetice și că a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician. 

11 oct. 2023, 12:59

Bianca Drăguşanu a luat o decizie radicală, își micșorează sânii. „Barbie de România” recunoaște că a exagerat cu proporțiile și își dorește să facă o schimbare radicală. Mai exact, vedeta vrea să își micșoreze bustul.

M-ar bate Dumnezeu să zic că regret. Sunt anumite chestii pe care, dacă aș fi putut să dau din nou timpul înapoi, probabil nu le-aș mai fi făcut. De exemplu, nu mi-aș mai fi făcut sânii atât de mari sau nu mi-aș mai fi făcut părul blond niciodată. Pentru că eu, ani de zile, nu am știut nici măcar ce culoare mai am la păr.

Cristina Șincai a născut! Jurnalista România TV a devenit mamă, pentru prima oară, la 48 de ani

De trei ani sunt nevopsită și am părul ăsta frumos, fără nicio extensie. Nu regret că mi-am făcut buzele mari, pentru că am dat trendul. Nu regret că mi-am scos din buze, din nou, pentru că am dat trendul, toată lumea a început să își scoată din buze. Sunt experiențe care m-au ajutat să fiu o variantă mai bună a mea. Acum, da, cred că în ianuarie o să fac o micșorare, pentru că nu se mai poartă. Nu mai este in, este out! Am început să înțeleg, de-a lungul timpului, că femeile care o duc înspre mai natural sunt mai frumoase. Întotdeauna naturalul va câștiga în fața superficialității, să spun. Dar micile ajustări de ajută, nasul, pomeții, buzele, dar făcute într-un fel în care să nu te dezavantajeze. Am mici chestii pe care consider că de-a lungul timpului le-am exagerat, dar nu le regret, pentru că mă uit la mine și încerc să le corectez‘, a spus Bianca Drăguşanu, potrivit cancan.ro.

 

Bianca Drăgușanu: „Îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate”

„Foarte multe. Regretatul meu prieten, Călin Doboș, eram dependentă de el. Și acum am o prietenă foarte bună, care îmi este și prietenă, Alexandra Filip o cheamă, o stresez lună de lună. Îmi fac drum, zbor la ea, la Cluj, sau vine ea la mine. Este doctorița mea de patru ani, mereu mi-aș face câte ceva și ea mă potolește și spune „băi, oprește-te’.

Zic „băi, nu mi-am mai făcut o anestezie generală, să mai tai’. Vorbind de retușuri și exagerări, am tendința de a exagera, se vede pe mine. Dar în exagerarea mea, în momentul de față, îmi doresc să remediez toate lucrurile care mi se par deja exagerate’, a încheiat ea.
>Bogdan Mocanu o vrea pe Bianca Drăgușanu în așternuturi. Ce a putut să spună despre blondină: „Sunt asumat”

Bianca Drăgușanu a declarat, pentru Spectacola, că apreciază femeile naturale, chiar dacă de multe ori s-au înțeles greșit tot felul de lucruri în legătură cu ea.

Înseamnă ambiție, înseamnă perseverență, toleranță. Capacitatea de a gândi peste ceea ce gândesc unii dintre noi. Mă confrunt deseori cu tot felul de probleme, de fapt, nu probleme, că astea sunt chestii imaginare, probleme au alții, poate cu cutremure sau cu chestii de sănătate. Mă confrunt cu tot felul de știri false, în ultima perioadă. Am fost foarte supărată zilele trecute pe o știre neadevărată despre mine. Pusă cu ghilimele: „Bianca Drăgușanu: Eu iubesc femeile naturale care se dau cu cremă de gălbenele”. Nu există așa ceva. Cum puteți să scrieți așa ceva despre mine? Eu apreciez femeile, mai ales femeile naturale pentru că eu am făcut niște sacrificii ca să fiu așa cum îmi doresc. M-am tăiat, m-am operat, m-am croșetat, e dureros. Timpul de vindecare e unul dureros. Spre fericirea mea, eu am operațiile reușite, dar puteau să fie nereușite. Și atunci, eu apreciez femeile naturale. Dar au fost niște cuvinte luate dintr-un context, de acum șase ani, dintr-o emisiune, și au fost puse cumva aiurea. M-am simțit lezată că cineva ar putea să creadă despre mine că eu am în vocabular cuvântul „urăsc”. Eu sunt un om mult prea deștept ca să urăsc pe cineva sau ca să folosesc acest cuvânt. Nu există în vocabularul meu acest cuvânt”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spectacola.