Baron PSD: „Nu cred în coronavirus. Nu port mască şi e decizia mea. Evident, cred în Dumnezeu”

Dumitru Buzatu, unul dintre cei mai vechi lideri ai PSD din teritoriu, a declarat, într-o intervenţie la Digi24, că el nu crede în coronavirus şi că nu poartă mască, dar că niciodată nu i-a îndemnat pe alţii să facă aşa ca el.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 13:08
Baron PSD: „Nu cred în coronavirus. Nu port mască şi e decizia mea. Evident, cred în Dumnezeu”

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat joi alte 777 de cazuri noi de COVID-19 confirmate în ultimele 24 de ore – cel mai mare număr zilnic de la declanşarea pandemiei în România – din 19.097 de teste, astfel că totalul a ajuns la 35.003. De asemenea, 19 persoane au decedat – două cu vârsta între 40 şi 49 de ani – bilanţul deceselor ridicându-se la 1.971. Numărul pacienţilor cu test pozitiv care au fost externaţi la cerere a ajuns la 757. Cu toate acestea, există ăpoliticieni care nu cred în coronavirus. 

Raed Arafat, avertisment despre coronavirus. Creşterea cazurilor de la Terapie Intensivă e îngrijorătoare. „Deja am depăşit” 

„Evident, cred în Dumnezeu. Nu cred în coronavirus. E o chestiune de determinare medicală, nu de credinţă. Dacă cineva vrea să propovăduiască coronavirus, e treaba lui”, a declatat Dumtru Buzatul. lider al PSD Vaslui şi al CJ Vaslui.

Întrebat dacă i-a făcut în ultima şedinţă proşti pe colegii săi, Buzatu a precizat. „Media naţională aude prost.
Am spus, dar era vorba de altceva”, a completat liderul PSD, cel care a punctat faptul că Guvernul a greşit modul cum a gestionat criza.

„Eu cred că trebuie măsuri mai complicate: cu ce îi tratăm pe bolnavi, cum stimulăm cercetarea. În rest, purtaţi mască, staţi în casă! Mergeţi mai departe cu măsurile şi vedem unde vom ajunge”, a declarat ironic, preşedinte CJ Vaslui.

Mai mult, Buzatu a subliniat: „Eu nu port mască. E decizia mea. Dar nu am îndemnat pe nimeni să facă asta”.