Baschetbalist din NBA a lăsat un bacşiş de 1000 de dolari la o notă de plată de 160 de dolari

Un baschetbalist american a lăsat un bacșiș de 1.000 de dolari la un restaurant, cu toate că nota de plată depășea cu puţin 160 de dolari.

RomaniaTV.net
26 mai 2020, 11:21
Baschetbalist din NBA a lăsat un bacşiş de 1000 de dolari la o notă de plată de 160 de dolari

Andre Drummond, de două ori selectat în All Star Game şi de trei ori cel mai bun recuperator al sezonului regulat din NBA, a vizitat un restaurant din Florida și i-a lăsat chelneriței care l-a servit un bacşiş impresionant.

Jucătorul lui Clevelend Cavaliers a avut o notă de plată de 164,25 de dolari, însă a decis să lase un bacșiș mai mult decât generos, de 1000 de dolari. Întâmplarea a fost relatată ulterior pe Instagram chiar de către un angajat al restaurantului.

Când femeia care a primit acest bacșiș și-a dat seama de suma lăsată de Drummond, a fost emoționată până la lacrimi și nu a știut cum să reacționeze.

Andre Drummond a comentat asupra întâmplării și a mulțumit restaurantului pentru ospitalitatea oferită: „Vă mulțumesc pentru că ați fost grozavi”, le-a transmis acesta angajaților.

Citeşte şi: Duckadam, dezvăluire şocantă: „Nu mai ajungeam la Sevilla, nu mai apăram acele penaltiuri, iar azi nu îmi mai lua nimeni interviu”