De ce nu vrea Traian Băsescu să participe la şedinţele de Guvern

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, joi, că nu merge la şedinţele de Guvern, deşi are acest drept.

10 iul. 2014, 09:02
De ce nu vrea Traian Băsescu să participe la şedinţele de Guvern

În cadrul unui interviu la Adevărul Live, Băsescu a spus că nu participă la şedinţele de guvern întrucât are repulsie despre stilul propagandistic al premierului.

Am dreptul să particip la şedinţele de guvern, pe problemele de politică externă. Dar nu particip întrucât am o repulsie faţă de cum îşi începe Ponta şedinţele de Guvern, în stil propagandistic la adresa sa, cu bârfe şi atacuri. Aţi mai văzut un şef de guvern care să-şi înceapă aşa şedinţele, numai cu propagandă şi cu atacuri şi bârfe„, a spus şeful statului.

CITEŞTE ŞI Băsescu: Am avut în minte gândul DEMISIEI în urma ARESTĂRII fratelui meu. Am discutat şi cu unele instituţii

Preşedintele Traian Băsescu a MAI declarat, joi, că se opune reducerii contribuţiilor sociale pentru anul 2015, atâta timp cât nu sunt găsite resurse care să suplinească această tăiere.

„Să fie clar, nu sunt împotriva reducerii contribuţiilor sociale (CAS). Sunt un om de dreapta, dar,în acelaşi timp, mă gândesc şi de unde se găsesc bani pentru a acoperi banii necolectaţi în urma acestei reduceri. Aş vrea să spun românilor că am promulgat-o pentru că Guvernul are resurse, dar pentru 2015 nu ştiu de unde va avea”, a spus şeful statului.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu: Îmi voi apăra FRATELE public după încheierea mandatului. M-aş duce să-l vizitez