Băsescu: Bărbaţii slabi şi lipsiţi de caracter îşi fac ţinte din femei

Preşedintele Băsescu a afirmat, la B1 TV, că a sprijinit constant femeile în politică pentru că a fost foarte apropiat de familia sa, formată din "trei fete". Şeful statului a spus că soliditatea familiei sale nu a fost zdruncinată de speculaţiile legate de relaţiile sale cu femei din politică.

RomaniaTV.net
18 mart. 2012, 22:21
Băsescu: Bărbaţii slabi şi lipsiţi de caracter îşi fac ţinte din femei

Şeful statului spune că atacurile la adresa familiei sale au fost o campanie deliberată, provocată tocmai de faptul că familia ăi este un sprijin moral puternic. „Au încercat că şubrezească locul în care mă simt cel mai bine. Atacurile de la Realitatea şi Antena 3 au fost focusate pe Elena Băsescu, Elena Udrea. Ştiau foarte bine că punctul meu de rezistenţă e familia. Acolo sunt eu cu cele trei fete. Probabil de asta am slăbiciunea să sprijin femeile în politică. Cum încerc să-mi sprijin familia, aşa încerc să sprijin femeile”, a spus preşedintele.

„Niciodată nu aş putea să fac ce face domnul Victor Ponta. (…) Victor Ponta se bate în principal cu femeile, de dimineaţa până seara are cu Roberta Anastase, are cu Elena Udrea, are cu Oana Mizil. Parcă e o defulare împotriva femeilor. Bărbaţii slabi şi lipsiţi de caracter îşi fac ţinte din femei. Să te baţi de dimineaţa până seara cu o femeie, pentru un bărbat este degradant. E unul dintre misterele comportamentului public al lui Ponta”, a afirmat Traian Băsescu.

El a spus că relaţia sa cu soţia nu poate fi afectată de atacurile la adresa femeilor sale. „Soţia rezistă că ştie ce are acasă. Ştie că are un soţ care în ziua de salariu pune salariul acasă. Poate şi-au confundat soţiile cu soţia mea. Între noi s-a creat un sentiment de încredere atât de puternic în cei 12 ani cât eu am fost pe mare şi ea a rămas acasă că nu o să-l distrugă Gâlmea ăla de la Antena 3”, susţine Băsescu.

Acesta a adăugat că soţia sa, Maria Băsescu, este foarte atentă ca nu cumva ţinuta lui să nu fie cum trebuie: „Soţia are grijă când plec să arăt bine. Se uită la cravată… Marea problemă era că aveam cravata strâmbă. Dar mi-a spus: Traian, orice femeie se gândeşte dacă nevasta nu l-a văzut când a plecat de acasă”.

Întrebat cum o vede pe fiica sa cea mică, europarlamentarul PDL Elena Băsescu, şeful statului a răspuns: „Silitoare, dar mulţi o văd altfel”. „La PE, când vor să ştie poziţia mea, îi dau ei cuvântul”, a mai spus preşedintele Băsescu.

Şeful statului a spus că nu a fost afectat nici de remarcile la adresa înfăţişării sale. Mai mult, el a explicat şi cauza defectului de la ochi. „Am un muşchi rupt la ochiul stâng. Se numeşte pareză drept extern stâng. Vederea e perfectă, dar poziţia de la muşchiul afectat… Din câte ştiu, e congenitală. Sau la naştere, or fi apucat cu forcepsul cumva…”, a adăugat el râzând.

Băsescu spune că se bucură şi de susţinerea fratelui său mai mic. „Fratele meu a comandat a doua navă a ţării ca mărime, „Crişana”, pe care am comandat-o şi eu înaintea lui (…) Când am anunţat reducerea salariilor, m-a sunat primul şi a zis: Traiane, e rău! Ai tăiat vreodată din diurna echipajului?”, a relatat şeful statului.