Băsescu se laudă singur: Regimul meu este CEL MAI BUN pe care l-a avut România de la formarea statului unitar

Publicat: Joi, 01 Mai 2014 11:19 // Actualizat: Joi, 01 Mai 2014 11:30 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că „regimul Băsescu” înseamnă, în viziunea sa, o justiţie care a începtu să funcţioneze, dar şi multe alte aspecte pozitive.

Foto: presidency.ro

„Iată ceea ce cred eu că înseamnă regimul Băsescu în viziunea mea, ce s-a întâmplat în mandatele mele. Avem o justiţie care a început să funcţioneze, un regim în timpul căruia România a recuperat 10.000 kilometri din Marea Neagră, ne-am extins teritoriul ca ţară, avem patru coduri, chiar dacă-s imperfecte, dar sunt altceva. Este acela în care s-a făcut o lege a Educaţiei, care permite tinerilor să aibă o meserie, s-a dat legea micii Reformei, e un regim în care s-a redus numărul de funcţionari, s-a redus povara asupra companiilor, iar aceştia şi-au găsit de muncă în privat şi multe altele. Dacă domnul Sârbu crede că acest regim trebuie lichidat şi înlocuit cu regimul baronilor, ce pot să spun?”, a spus şeful statului, în direct la B1 Tv.

De asemenea, Traian Băsescu consideră că cei zece ani din mandatul său "sunt cei mai buni pe care i-a avut România, de la formarea statului unitar român, chiar dacă am trecut printr-o criză".

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coduri kilometri Marea Neagră stat ţară teritoriu Traian Băsescu unitar
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 mai 12:48
Răspunde | Votează email 0 email
Ciprian
Doamne fereste. Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea regim pe viitor.Ma da scrintit mai e Base.Daca nu il lauda nimeni a inceput sa se laude singur.
01 mai 11:41
...care a începtu să funcţioneze, dar şi multe alte aspecte pozitive. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
01 mai 11:21
...
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că „regimul Băsescu”...
1
EUR
4.8397
RON
08 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H