Băsescu se laudă singur: Regimul meu este CEL MAI BUN pe care l-a avut România de la formarea statului unitar

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că „regimul Băsescu” înseamnă, în viziunea sa, o justiţie care a începtu să funcţioneze, dar şi multe alte aspecte pozitive.

RomaniaTV.net
01 mai 2014, 08:19
Băsescu se laudă singur: Regimul meu este CEL MAI BUN pe care l-a avut România de la formarea statului unitar

„Iată ceea ce cred eu că înseamnă regimul Băsescu în viziunea mea, ce s-a întâmplat în mandatele mele. Avem o justiţie care a început să funcţioneze, un regim în timpul căruia România a recuperat 10.000 kilometri din Marea Neagră, ne-am extins teritoriul ca ţară, avem patru coduri, chiar dacă-s imperfecte, dar sunt altceva. Este acela în care s-a făcut o lege a Educaţiei, care permite tinerilor să aibă o meserie, s-a dat legea micii Reformei, e un regim în care s-a redus numărul de funcţionari, s-a redus povara asupra companiilor, iar aceştia şi-au găsit de muncă în privat şi multe altele. Dacă domnul Sârbu crede că acest regim trebuie lichidat şi înlocuit cu regimul baronilor, ce pot să spun?”, a spus şeful statului, în direct la B1 Tv.

De asemenea, Traian Băsescu consideră că cei zece ani din mandatul său „sunt cei mai buni pe care i-a avut România, de la formarea statului unitar român, chiar dacă am trecut printr-o criză”.