Băsescu: Conştiinţa democratică a lui Timmermans şi-a terminat gazul! Bietul cabotin stă pitit în birou

Publicat: Marţi, 11 Iunie 2019 08:00 // Actualizat: Marţi, 11 Iunie 2019 08:00 // Sursa: romaniatv.net

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că, după ce a fost bătut măr de candidatul PPE, Frans Timmermans, pe care îl numeşte "bietul cabotin", stă pitit In birou si se face ca nu vede lovitura de stat aplicată de oligarhul Vlad Plahodniuc statului de drept în Republica Moldova, ţară asociată Uniunii Europene. "Conştiinţa democratică a lui Timmermans şi-a terminat gazul!", conchide Băsescu.

"Constiinţa democratică a lui Timmermans şi-a terminat gazul! În timpul campaniei pentru Parlamentul European, în speranţa că va câştiga competiţia pentru a deveni preşedinte al Comisiei Europene, olandezul Franş Timmermans îşi rupea hainele de pe el de grije statului de drept din ţări precum Polonia, Ungaria sau România, hiperbolizând sau inventând pericole majore de derapaje în aceste state, altfel destul de solid aşezate pe drumul democraţiei. Azi, după ce a fost bătut măr de candidatul PPE, bietul cabotin stă pitit În birou şi se face că nu vede lovitură de stat aplicată de oligarhul Plahodniuc statului de drept În Republica Moldova, ţară asociată Uniunii Europene", a transmis Băsescu pe Facebook.

"Ce ţi-e şi cu demagogii ăştia profesionişti căţăraţi în vârful instituţiilor europene", continuă el.

El constată ironic că, în fond, pentru Timmermans, campania s-a terminat.

"Va vorbi din nou despre statul de drept şi îl va apăra cu frenzie în următoarea campanie. Până atunci, Republica Moldova poate să mai astepte", afirmă fostul preşedinte, acum europarlamentar PMP.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
campanie timmermans Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H