Băsescu, despre rezultatul alegerilor prezidenţiale 2019: Dna. Dăncilă va pleca de bună voie, repede. Marea problema e cine vine după

Traian Băsescu prezice război în PSD după înfrângerea suferită de Viorica Dăncilă în turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019. Fostul preşedinte este de părere că Viorica Dăncilă va pleca din fruntea PSD "de bună voie" şi "destul de repede", dar "marea problemă a PSD e cine vine după ea, că e secetă". 

RomaniaTV.net
24 nov. 2019, 18:57
Băsescu, despre rezultatul alegerilor prezidenţiale 2019: Dna. Dăncilă va pleca de bună voie, repede. Marea problema e cine vine după

„Chiar la dvs. în platou am spus că rezultatul va fi undeva între 65 – 70%, 30 – 35%. Asta e, era evidentă diferenţa”, a spus Traian Băsescu într-o intervenţie telefonică la România TV.

Întrebat dacă este motiv de demisie în PSD această înfrângere zdrobitoare suferită de Dăncilă şi PSD, Traian Băsescu este de părere că Viorica Dăncilă va pleca din fruntea PSD „destul de repede”.

„Eu sunt convins ca doamna Dăncilă va pleca. Sigur nu poate să facă anunţul în seara asta, dar doamna Dăncilă va pleca de buna voie, destul de repede. Marea problema e cine vine, ca e secetă de lideri la PSD, ca de altfel în toate partidele”, a spus Băsescu, la România TV.

Traian Băsescu a mai spus, la Romaniatv#, că nu crede că în perioada următoare vor fi organizate alegeri anticipate şi are şi o explicaţie.

„Nu se pot face. În Parlamentul european există pensie pentru un mandat, pentru doua şi pentru trei mandate. Parlamentarii romani nu au venit cu o inovatie. Daca nu e mandat intreg nu-si vor lua pensia, nu vor vota niciodată”, explică Traian Băsescu.